Kezdőlap
Istentisztelet sorozat a Biblia Évében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

ImageFolytatódnak az istentiszeleti alkalmak a Széchenyi utcai Gyülekezeti Ház nagytermében. A következő, Biblia Évéhez kapcsolódó előadásra ma este, 18 órakor kerül sor. A program során a lelkipásztorok egy-egy bibliai könyvről tartanak rövid kortörténeti tájékoztatót - hasznos háttérinformációkat a szerzőkről, illetve a könyvek keletkezéséről, - majd egy kiemelt Igéről hallhatnak igehirdetést a résztvevők.

Tovább...
 
Frontális karambol a 7-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett szóvivő   
2008. szeptember 28.

ImageFrontálisan ütközött két személygépkocsi pénteken délután a 7-es főúton. A dinnyési bekötőút és az M7-es autópálya lehajtója között egy Suzuki Swift és egy Fiat Punto ütközött, majd mindkét autó keresztbe fordult az úton. A Suzukiban elöl utazó, súlyosan sérült nőt mentőhelikopter szállította kórházba. A Suzuki sofőrje, valamint a Fiat vezetője és utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
Totális fehérvári siker a Magyar Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

ImageTeljes hazai sikerrel zárult a 7-es rögbi Magyar Kupa székesfehérvári fináléja. – kaptuk a hírt Mátay Balázstól, a Fehérvár Rugby Club elnökétől - A nőknél és a férfiaknál egyaránt a Fehérvár Rugby Club csapatai diadalmaskodtak, míg mindkét ezüstérmet a Százhalombattaiak vihették haza. A nőknél a Budapest Magpies, az uraknál az 1. RC Slovan Bratislava vehette át a 3. helyezettnek járó díjakat.

Tovább...
 
Comenius CC - a Mezica ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

Az első meccs az új Közép Európai Anyanyelvi Krikett Ligában - Fejer Megye saját krikett csapata ma mérkőzik meg az első Szlovén csapat ellen a gyönyörű Zichy-Hadik Kastély gyepén, Seregélyesen! A Comenius CC - a székesfehérvári Comenius Iskola krikett csapata (Comenius diákokkal és néhány fejér megyei felnőttel) a 6. helyen ál a Magyar Krikett Ligában (8 csapatból), a Mezica pedig egy 1974-ban alapított, döntően szlovén nemzetiségű klub. A verseny 10 órakor kezdődik, s 16 óráig tart.

Tovább...
 
Nincs megállás Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 28.

ImagePénteken szép győzelmet aratott idegenben az Alba Volán, de nincs sok idő pihenőre, hiszen vasárnap érkezik a Villach SV csapata, az EBEL 4. fordulójában. Az Alba Volán remélhetőleg telt ház előtt a győzelem reményében lép jégre. - Három győzelemmel a tarsolyban, egészséges önbizalommal várja az Alba Volán csapata a vasárnapi rangadót. „Larry Huras az egyik új edző a ligában, és ő is azok közé tartozik, akik emelik a bajnokság színvonalát. Egy igen versenyképes Villach ellen kell pályára lépnünk holnap" - fejtette ki Ted Sator.

Tovább...
 
DVTK - FC Fehérvár: 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 28.

Image1-0-ra nyert az FC Fehérvár a Diósgyőr vendégeként, a bajnokság 9. fordulójában. A mérkőzés egyetlen gólját Simek Péter szerezte a 8. percben. A vendégcsapat több góllal is nyerhetett volna, ugyanis Sitku, Pavlisics és Polonkai előtt is adódtak ziccerek. Összességében elmondható, hogy megérdemelt Vidi siker született, a játék képe alapján a nagyobb arányú győzelem is reális lett volna.

Tovább...
 
Mi a véleménye a Romkertet érintő projektről? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 27.

Image- ez az egyik kérdés, amely a Polgári Frakció kérdőíves felmérésében szerepel. Az önkormányzati képviselők ma reggel 9 órától este 19 óráig várják a helyi lakókat és a más városból érkező, felelősségteljes polgárokat a Székesfehérvári Püspökségnél álló „Fidesz-faházba”, ahol bárki megtekintheti a Rózsaliget helyére tervezett városmakett és a Romkerthez építendő, 40 méter magas torony tervét. A „bemutató” után mindenki kifejtheti véleményét az említett beruházásokról – ezzel délelőtt nagyon sokan éltek is.

Tovább...
 
Meghívás Királyi Halottak Napjára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 27.

ImageA magyar királysírok ügyében elkötelezett lokálpatrióta szervezet, a III. Béla Lovagrend a korábbi évek hagyományaihoz híven az idén is megtartja a Királyi Halottak Napja történelmi-kegyeleti szertartását. – informálta szerkesztőségünket Dr. Töpler László, a Lovagrend magistere - A csöndes szertartás időpontja 2008.október 31. (péntek) 16 óra. Helyszíne: a magyarok földig rombolt és kifosztott törvényes koronázó helye Székesfehérváron.

Tovább...
 
Biológia és energetika - lufiosztással Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 27.

ImageA Hiemer-házban tartott kétnapos „Biológia és energetika a hulladékkezelésben” című szakmai konferencia ugyan csak a „szakemberek” számára jelentett érdekes programot, a szervezők mégis igyekeztek felhívni a lakosság figyelmét a rendezvényre: az óriásplakátok mellett „lufiosztogatást” tartottak a Városház téren.

Tovább...
 
Gyurcsány a költségvetésről - a Fidesz reagálása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 27.

Image"Gyurcsány Ferenc és kormánya már régen elveszítette hitelességét költségvetési-pénzügyi kérdésekben, miután hazudtak az Európai Uniónak, a köztársasági elnöknek és az egész országnak." - olvasható Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének legújabb közleményében - "A világgazdasági kihívásokra a kisebbségi kormány nem talál, de nem is keres válaszokat, ami abból is látszik, hogy a jövő évi költségvetés újra adóemelésekkel párosul. Magyarország érdeke az, hogy tíz év alatt egymillió új munkahely létrehozása céljából mielőbb radikális adócsökkentésre kerüljön sor."

 
II. Tiszafüredi Fidelitas Emléktorna október 4-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 27.

ImageEzúton is szeretnélek meghívni Téged és csapatodat, a "II. Tiszafüredi Fidelitas Emléktorna 2008" elnevezésű sportnapunkra. Ha lemaradtál a Fidelitas Sporthétvégéről vagy egy héttel később is szeretnél focizni, akkor jelentkezz!

Tovább...
 
<< Első < Előző 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 Következő > Utolsó >>

Eredmények 22485 - 22495 / 23696