Kezdőlap
Ismét nyert a Dunaferr Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 12.
ImageAz ifjúsági bajnokság döntőjének második felvonását is a Dunaferr nyerte meg, nem kis részben Komáromi Dávid és a szezont a tengerentúlon töltő és a fináléra hazatérő Pavuk Attila gólerős játékának köszönhetően.
Tovább...
 
A tipográfia bűvöletében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
ImageL. Simon László, író, szerkesztő könyvborító- és folyóirat-terveiből nyílik kiállítás március 12-én (ma), 18 órakor Székesfehérváron. A tárlatot Szombathy Bálink képzőművész, művészeti író ajánlja a nagyközönség figyelmébe, a helyszínt pedig a Szent István Művelődési Ház Biztosította: Bobory Zoltán, az intézmény igazgatója a Szent Korona Galériát ajánlotta fel az alkotások bemutatásához, amely a Liszt Ferenc utcában található.
 
Bajnoki mérkőzés - Albacomp + Enternet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
ImageAz Enternet-NTE Hegyvidék ellen lép legközelebb pályára az Albacomp kosárlabda-csapata. A mérkőzésre március 12-én (ma), 18 órakor kerül sor Budapesten, a SPORTMAX2-ben (1123, Csörsz u. 14-16, a MOM Parkkal szemben, parkolási lehetőség a bevásárlóközpontnál található). A fehérvári kosarasok bajnoki meccsét ezúttal ingyenesen lehet megtekinteni!
 
Hagyományos vagy alternatív orvoslás? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
ImageAz egészségesek a gyógynövényekben, a betegek a gyógyszerekben bíznak leginkább - Elsősorban a fiatalabbak, krónikus betegségekben nem szenvedők gondolják úgy, hogy hatékonyabbak és mellékhatás szempontjából biztonságosabbak a gyógynövényalapú készítmények – derült ki a WEBBeteg.hu egészségportál és a Szinapszis Kft. által készített legújabb felmérésből.
Tovább...
 
Nyitott nap és ünnepség az Iszkaszentgyörgyi Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
Nyitott napot tartottak tegnap az Iszkaszentgyörgyi Általános Iskolában. Ennek keretében a szülők részt vehettek az első négy tanítási órán, s megnézhették, milyen színvonalas oktatás folyik az intézményben. Az iskola legközelebb március 13-án (holnap) várja a helybeli lakosokat és vendégeiket a Művelődési Házba, ahol 12 órakor ünnepi műsort adnak a diákok az 1848-as március 15-i forradalom emlékére. Március 18-án, 16 órától pedig újra találkozóra hívja a leendő elsősöket Kukucskáné Tárnai Henrietta tanító néni.
 
A kormány csak beszél és vizionál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
Image„A kormány csak beszél a munkahelyek megőrzéséről, miközben a válság félrekezelése óta több tízezren vesztették el munkahelyüket. A kormány képtelen gátat szabni ennek a folyamatnak, és a valóságban nem létező pénzösszegekről vizionál.” – áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében, amelyben Szűcs Erika nyilatkozatára reagál.
 
Fehérvárcsugón tart előadást a Magyarok Szövetsége Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
ImageA magyarság jövőjéről tart előadást március 13-án (holnap) Benis Miklós Fehérvárcsurgón. A Magyarok Szövetsége által szervezett programot Tóth Ilona szervezi, s a helyi Művelődési Házban kerül rá sor 18 órakor. A Szövetség három héttel ezelőtt Székesfehérváron is gyűlést tartott – akkor azzal a céllal, hogy megalakítsák a helyi szervezetüket, illetve a hozzá kapcsolódó munkacsoportokat.
Tovább...
 
Péntekre került az MTK-meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 12.
ImageA Soproni Liga Versenybizottsága megváltoztatta több, a 22-26. fordulóba kiírt mérkőzés kezdési időpontját. A változások közül néhány, az FC Fehérvárt is érinti. A 22. fordulóba kiírt FC Fehérvár – Bp. Honvéd mérkőzés április 11-én (Húsvétkor) 15 óra helyett 19 órakor kezdődik. A 23. fordulóban tévés meccs lett az MTK-Vidi. A kezdési időpont: április 18-a, 19 óra. A 24. fordulóban szombat helyett vasárnap (április 26.) fogadjuk a Diósgyőrt, a meccs 17.30-kor kezdődik – és a sporttelevízió is közvetíti.
Tovább...
 
A Beatles-ről szóljon az ének! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
Image„Azt szeretnénk, ha mindenki megélhetné egy kicsit a Beatles-őrületet.” – nyilatkozta honlapunknak Barta Tamás, az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház Igazgatója, amikor felhívta figyelmünket az „Ó, azok a ’60-as évek!”-című rendezvényükre. A szervezők kérnek mindenkit, aki őrzi még fiatalkora relikviáit a Beatles-ről és koráról, adja kölcsön egy kiállítás erejéig a Közösségi Háznak! – Gondolva itt lemezborítókra, fényképekre, újságcikkekre és egyéb „emlékekre”.
Tovább...
 
ÚTKERESŐ KLUB - a Sivatagban rejtőző oázis Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 11.
ImageSpirituális Útkereső Klub indul Székesfehérváron Kövi Szabolcs fuvolaművész és Somogyi Tamás fotográfus vezetésével. A Klub célkitűzései közé tartozik többek között a társadalom legszélesebb köreinek, rétegeinek megszólítása. „Mai értékvesztett, zűrzavaros világunkban, sivatagban rejtőző oázisnak számítanak az egyébként gomba módra szaporodó, hasonló összejövetelek.” – nyilatkozta honlapunknak Somogyi Tamás – „A szellemi, lelki, és materiális válságban szenvedő világunk kétségbeesetten keresi a kiutat, az alagút végén felcsillanó Fényt."
Tovább...
 
Östör Annamária lakossági fóruma a külterületi szabályozási tervről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 11.
ImageA Nagyszombati út melletti külterületi rész tervezett Szabályozási terv-módosítása kapcsán tart lakossági fórumot Östör Annamária, a 14. számú választókörzet képviselője. A programra március 16-án (hétfőn), 17 órakor kerül sor Csalán, a Picur Büfében, amelyre minden lakost szeretettel várnak! A képviselő-asszony a konzultációra meghívta a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájának képviselőit is, akik széleskörű tájékoztatást nyújtanak az említett témában és válaszolnak a helyszínen feltett kérdésekre.
 
<< Első < Előző 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23563 - 23573 / 26165