Kezdőlap
Papadimitriu Athina Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

ImagePapadimitriu Athina lesz a Tolcsvay Klub vendége november 7-én, 18 órától a Vörösmarty-teremben (Székesfehérvár, Kossuth utca 14.). A gyönyörű színésznőt a Vörösmarty Társaság és a Szent István Művelődési Ház rendezvényszervezői hívták meg a programra. Az est folyamán a zenéről Tolcsvay Béla gondoskodik. A belépés ezúttal is ingyenes.

Tovább...
 
PVSK-PANTHERS  ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

ImagePécsen játszik legközelebb az Albacomp kosárlabda csapata. A fehérvári fiúk legutóbb 89-70-re legyőzték a Marso-Vagep NYKK sportolóit, most pedig a PVSK-Panthers ellen lépnek pályára. A mérkőzés időpontja: november 6. (csütörtök), 18:00. A meccsre a helyszínen lehet jegyeket vásárolni 15:30-tól.

 
Fogjunk össze a betörők ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

"Biztonságos Otthon – Otthon Biztonságban" – ezzel a címmel indította el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb programját, amely célja a lakásbetörések visszaszorítása. A kampány során a rendőrkapitányság vagyonvédelmi referense egy biztonsági tanúsítványt készít az adott lakás biztonságosságáról, s ennek alapján több biztonságtechnikai cég is kedvezményes áron kínálja termékeit a lakóknak.

 
Népművészeti munkák a VOKE-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

ImageFinoman megmunkált háló-csipkék, csuhébábúk, kovácsoltvas dísztárgyak, mesteri textíliák, különleges, kézzel készített gyermekjátékok várják a látogatókat november 13-ig a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár galériájában. A kiállításon a Fejér Megyei Népművészeti Egyesület tagjai mutatkoznak be, s tesznek bizonyságot arról, hogy milyen mesteri fokon művelhető a kézművesség egy-egy ága…

Tovább...
 
Az állami költségvetés hatása és a Polgári Frakció által javasolt támogatási program Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

ImageMég mindig nem érkezett reakció a Polgári Frakció által javasolt támogatási programra a frakciók részéről. A kis- és középvállalkozásokat sújtó gazdasági válság mérséklését megcélzó, hét pontos tervezetet már a múlt héten szétküldték az „illetékeseknek”, hogy nézzék át, véleményezzék, s folytassanak párbeszédet a problémák megoldására, ám a válasz még várat magára.

Tovább...
 
Szent Imrére emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

ImageÜnnepi szentmisén és koszorúzáson vettek részt ma délelőtt a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda diákjai a székesfehérvári Szent Imre-templomban. A misén jelen voltak a Ciszterci Szent István Gimnázium képviselői is Gyóni András igazgatóval az élen, valamint Balsay István, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke.

Tovább...
 
Visszavonul Kulcsár Antal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

Kulcsár Antal, az Alba Volán-Bericap mesteredzője bejelentette visszavonulását, így öttusázóink – Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Horváth Viktor, Demeter Bence, Demeter Gergely… - nélküle készülnek a következő évadra. Kulcsár Antal döntésének pontos okát egyenlőre még nem tudni, ám az bizonyos, hogy távozásával nagyon sokat veszít a csapat, Székesfehérvár és Magyarország is…

 
Halálos gázolás a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 05.

ImageBalesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat kedden késő délután nem sokkal negyed hat után. A 63-as főúton a Székesfehérvár felől Aba felé haladó Citroën Jumper kisteherautó a bodakajtori bekötőútnál elgázolt egy gyalogost. A nő a helyszínen életét vesztette, holtteste a kisteherautó eleje alá szorult.

Tovább...
 
SMV-s művész-tanulók a Platánban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.
ImageAz SMV Festőtanoda növendékeinek legújabb alkotásaiból rendeznek kiállítást november 5-én (ma), 17 órakor a székesfehérvári Platán Galériában. A december 3-ig látogatható tárlat bemutatkozó művészei: Bárány Fruzsina, Bárdosi Blanka, Dobos Bence, Károlyi Gitta, Kerekes Anett, Mikonya Mónika, Novák Nóra, Sándor Szilvia, Szabó Sára, Szőke Krisztina, valamint Móricz Károly, aki idén augusztusban kezdett el csak festeni tanulni, de tehetsége oly’ hamar megmutatkozott, hogy képei már most közönség után kiáltanak…
Tovább...
 
Mansfeld Péter a bíróság előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 04.

ImageAz 1956-os forradalom legfiatalabb mártírját, Mansfeld Pétert mutatja be az a film, amelyet ma, 17 órakor láthatnak az érdeklődők Székesfehérváron, a Piac tér 12-14. alatti Rézteremben. A 72 perces mozit a „Kárpátok” című dokumentum filmelőadás-sorozat keretében vetítik le, s egy olyan „pesti srácot” ismerhetnek meg általa a nézők, akinek családját négyéves korában a bevonuló szovjet hadsereg kényszermunkára hurcolta, s akit később a rezsimmel szembeni ellenállás és a forradalom újraélesztésének vádjával (is) halálra ítéltek és kivégeztek.

Tovább...
 
Futballistáink heti menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 04.

ImageAz FC Fehérvár focistái legközelebb holnap, 17 órakor lépnek pályára: a Ligakupa negyedik fordulójában a Honvédet látják vendégül a Sóstói Stadionban, szombaton pedig Soproni Liga mérkőzés lesz Nyíregyházán, 18 órás kezdettel (14. forduló). Az NB-III-as meccset (Pénzügyőr – FCF II) szintén szombaton játsszák, méghozzá 11 órától. A szerdai összecsapásra 16 órától lehet elővételben megvásárolni a jegyeket a helyi pénztárnál, s szokás szerint a játék ideje alatt csak a főlelátókat nyitják ki.

 
<< Első < Előző 2321 2322 2323 2324 2325 2326 2327 2328 2329 2330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25609 - 25619 / 27211