Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
MEGHIÚSUL A FEJLESZTÉS? Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. január 26.

Az egészségügy történetének legnagyobb fejlesztése valósulhat meg azzal, hogy a kormány megemelte a póluskórházak pályázati keretét - jelentette be Vojnik Mária, a szaktárca államtitkára a kabinet január 21-ei ülését követően. Az első fordulóban nyertesnek nyilvánított nyolc intézmény között hiába kerestük a Fejér Megyei Szent György Kórházat.

Tovább...
 
Még mindig veretlen az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 26.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapat játékosai tegnap este ismét fölényes győzelmet arattak az Arév Sportcsarnokban. Az ellenfelük ezúttal az ASE volt. Részletek: Albacomp - ASE 91-78 (23-16, 19-18, 25-19, 24-25) Székesfehérvár, 2800 néző Játékvezetők: Földházi Tamás, Benczur Tamás, Hegedüs Tibor Albacomp: Simon 10, Doyne 11/3, Hanga 9, Bell 21/3, Morrison 24 Cs: Góbi 9/3, Radovic 7/6 ASE: Williams 32/12, Gosa 14/3, Csaplár-Nagy 6/6, Johnson 12, Mészáros 3 Cs: Panta 5/3, Kiss 6/6, Kiricsi

 
A miniszter nyugalomra vágyik - a Fidesz ezt támogatja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 26.

Image"A sajtó számára meghirdetett párt-eseményen inzultálta az egyik tévéstábot, rosszallását fejezve ki, hogy beengedték őket az eseményre. "Szeretnék nyugodtan lenni" - mondta, felszólítva a stábot, hogy menjenek el onnan. Miután a családi pótlék elvételének felvetésén kívül más érdemi intézkedés nem fűződik Szűcs Erika miniszter nevéhez, a magunk részéről támogatjuk, hogy Szűcs Erika végre "nyugodtan lehessen", miniszteri felelősség nélkül, csendes nyugdíjas éveiben." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében... 

 
Európától Afrikáig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 26.

ImageA Székesfehérvárért Művészkör két tagjának, V. Hedrik Juditnak és Farkas Péternek nyílt kiállítása Várpalotán, a Felsőmajor úton lévő Galériában. A tárlat az „Európától Afrikáig” címet kapta, s Kálmár Józsefné, valamint Kovács Imréné ajánlotta a nagyérdemű figyelmébe. A megnyitón közreműködtek a Székesfehérvárért Művészkör tagjai, a Várpalotai Orgona Népdalkör pedig gyönyörű citera-kísérettel tette színesebbé a műsort. A vendégeket Simon M. Veronika köszöntötte, majd Enyedi Béla énekelt a közönségnek. Az alkotások február 16-ig tekinthetők meg.

 
Pincetűz a Nyárfa utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 26.

ImageKigyulladt egy családi ház pincéje vasárnap hajnalban Székesfehérváron. A Nyárfa utcában lévő családi ház körülbelül 15 négyzetméteres pincéjében a vegyes tüzelésű kazán körül felhalmozott papír és a begyújtáshoz használt tárgyak égtek. A tűzoltók légzőkészülékben mentek le a ház alatti helyiségbe, ahonnan sűrű füst ömlött ki. A lángokat sikerült hamar megfékezni. A pincéből a tűzoltók egy kemping gázpalackot hoztak ki. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
A Villach büntetőkkel győzött Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 26.

ImageNagy küzdelemben, büntetőkkel maradt alul az Alba Volán a Villach ellen, de csapatunk küzdeni tudását jelzi, hogy Ocskay Gábor révén négy másodperccel a vége előtt egyenlítettünk. Akár győzhettünk is volna.Öt meccsen hét pont hátrányt kell ledolgoznunk - gondolhatták magukban az Innsbrucknak tiz gólt hintő Alba Volán-játékosok, ami ugyan nem egy életbiztosítás, mégis mindenki úgy van vele Székesfehérváron, hogy amíg matematikai esély van erre, addig nem adjuk fel!

Tovább...
 
Aláírásgyűjtésbe kezd a MOTORREVÜ Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 26.

ImageHazánk piacvezető motoros magazinja, a Motorrevű szerkesztősége aláírásgyűjtést kezdeményez, amelynek elsődleges célja, hogy hazánk buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok számára, tehát, hogy motorosaink zavartalanul használhassák azokat folyamatos közlekedésre. – tudtuk meg a Motorrevű főszerkesztő-helyettesétől, Mező Jánostól.

Tovább...
 
A Nemzeti Filharmonikus Zenekar vidéki körútja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 26.

ImageSzokatlanul feszes belföldi vendégjáték-sorozatra vállalkozik a Nemzeti Filharmonikus Zenekar január végén. – tudtuk meg Eredics Júlia Sajtóreferenstől - A zenekar a január 23-i, budapesti hangversenyük programját az azt követő öt napon megismétli az ország öt nagyvárosában: Győrött, Debrecenben, Székesfehérváron, Nyíregyházán és Miskolcon. Az együttes hosszú évek óta rendszeresen koncertezik vidéken is, hiszen feladatának tekinti, hogy ne csak a főváros, hanem az egész ország zeneszerető közönségét „ellássa” magas színvonalú művészi produkciókkal.

Tovább...
 
Szántóföldön állt meg egy Chevrolet Zámoly közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 25.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szombaton délután. Zámoly és a Csákberény-Gánt-Csákvár elágazó között egy Chevrolet Lacetti lehajtott az útról, többször átfordult, végül a vízelvezető árok mellett, a szántóföldön a kerekein állt meg. Az autó jobb első és jobb hátsó kereke kitörött. A Chevrolet-t vezető férfit a mentők az elsődleges adatok alapján súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Benedek Miklós és Németh Kristóf a Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 25.

ImageA „Barátok közt” című népszerű televíziós sorozatban közismertté vált Németh Kristóf (a film-beli „Kertész Géza”) lesz a meglepetés vendég ma délután Bakonyi Csilla, Váradi Eszter Sára és Keller János „Csillagok” című beszélgetős műsorában. – kaptuk a hírt Méhes Mónika sajtóreferenstől – A Vörösmarty Színházban 15 órakor kezdődik a program, amelyben a főszerepet ezúttal Benedek Miklós kapja.

 
Albacomp - ASE : vasárnap! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 25.

ImageAz Univer Kecskemét legyőzése után – mint köztudott, a kecskemétiek 102-79-re vesztettek az Albacomp ellen Székesfehérváron – vasárnap (ma) ismét pályára lépnek a fehérvári kosarasok. Ezúttal az Atomerőmű SE lesz az ellenfelük. A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a jegyeket pedig már meg lehet vásárolni elővételben a Sportirodán, illetve a meccs kezdete előtt a jegypénztárakban.

 
<< Első < Előző 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 30790 - 30800 / 33011