Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elbúcsúztatták Tömböl László altábornagyot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

A Városház téren tartották meg tegnap a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoki beosztásának jelképes átadás-átvételét. Ennek során Tömböl László mérnök altábornagy katonai tiszteletadás kíséretében átadta a parancsnoki teendőket addigi helyettesének, Benkő Tibor vezérőrnagynak. Tömböl László a mai naptól a HM honvédelmi vezérkarának főnöki teendőit látja el Havril András vezérezredes helyett, aki diplomáciai feladatokat kapott.

 
Árpád-házi Szent Margit triduum Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

ImageTornyai Gábornak, a Székesfehérvár-Öreghegy - Magyarok Nagyasszonya plébánia plébánosának szentbeszédét hallhatják a hívek az Árpád-házi Szent Margit ünnepe alkalmából tartott szentmisén a Kármelhegyi Boldogasszony (Szemináriumi) templomban. A megemlékezésre január 16-17-18-án (péntek, szombat, vasárnap), este 17 órakor kerül sor, amelyre triduummal készülnek.

 
Iránytű nélkül maradtunk a válság kellős közepén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

Image„Nyakó István vagy nem érti vagy nem akarja érteni, hogy miről szól a válságkezelés sikeres európai útja.” – áll Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivőjének mai közleményében - ”A Fidesz korábban már világossá tette, hogy négy reform egyidejű megvalósítása szükséges a sikeres válságkezeléshez; az adócsökkentés mellett kormányzati, foglalkoztatási és fejlesztéspolitikai reformot is végre kell hajtani. A kormány napról napra tovább rontja az ország helyzetét."

Tovább...
 
Egyelőre nincs fegyelmi határozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága elnapolta a határozathozatalt a Fehérvár FC ügyében. A Bizottság tegnap idézte be Berzi Sándor ügyvezetőt és a klub két játékosát, Lelkes Pétert és Bencze Zsoltot, akik nem vettek részt az U19-es válogatott edzőtáborozásán – amelyre meghívást kaptak. A klubot dr.Kun Andrea és dr. Varga Katalin képviselte, akik elmondták, hogy „sem a két játékos, sem a klub nem szegte meg a nemzetközi, illetve hazai futballszövetség szabályzatait”.

Tovább...
 
Újabb négypontos meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 16.

ImageMég frissek az Olimpija Ljubljana elleni 2-1-es vereség emlékei, de a Jesenice magabiztos legyőzését követően csapatunk egészséges önbizalommal várja a pénteki fellépést.

Tovább...
 
Látássérültek a "Fóka Show"-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

Székesfehérváron – egyedülálló kezdeményezésként – ingyenesen látogathatják meg holnap, 11 órakor a gyengénlátó fiatalok a Fóka és Papagáj Show-t a Balatoni úton. A közel egy órás bemutató során a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék az állatokat – tapintással is! Ezen kívül beszélgethetnek az állatgondozókkal. A programot azért tartják fontosnak a szervezők, mert így a látássérült gyerekek olyan plusz információkat kaphatnak, amelyekkel egyébként talán soha sem találkoznának, s az „érzékelés” kedvezően hat személyiségük fejlődésére.

 
Menetrend-változás a Fehérvár FC-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA Fehérvár FC tegnap délután játszotta volna le idei első „hivatalos” edzőmérkőzését Felcsúton a helyi NB II-es gárda ellen, ám az ónos eső miatt ez elmaradt. A játékosok így kénytelenek voltak a jég és a hideg miatt konditeremben edzeni. A fehérvári focisták ma délelőtt Felcsúton, délután pedig Sóstón edzenek. A vasárnapra tervezett 14 órás edzőmérkőzést is elnapolták a román Politehnica Iasi – edzőváltása miatt, így fiaink mégse lépnek pályára ellenük Debrecenben.

Tovább...
 
Erősödik a Jobbik - legyőzte az SZDSZ-t Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

Image„Töretlenül erősödik a Jobbik.” – nyugtázta Gál Péter Pál, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezetének elnöke a hétvégi időközi országgyűlési képviselő-választás eredményeinek értékelésekor. Egyben gratulációját és elismerését fejezte ki a ferencvárosi siker miatt Szegedi Csanád képviselő-jelöltnek, illetve Novák Elődnek, a párt választási bizottsági delegáltjának a következetes, megalkuvás nélküli munkájukhoz, amellyel „rávilágítottak a magyar választási rendszer tarthatatlan visszásságaira.”

Tovább...
 
Iszapszállító borult fel Iszkaszentgyörgy és Moha között Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 15.

ImageFelborult teherautóhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora délelőtt. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a daruval vonultak a káresethez. A teherautó vegyszerrel kezelt száraz szennyvíziszapot szállított, amely a környezetre nem jelentett veszélyt. A sofőrt a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
4 millió Forintos megtakarítást jelentett a tanítási szünet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA Fejér Megyei Önkormányzat szakemberei több, mint négy 4 forintos megtakarítást számoltak ki a megyei önkormányzat fenntartása alá tartozó oktatási intézmények három napos szünetével kapcsolatban. Mint ahogy már hírt adtunk róla: 12 intézményben hétfőtől három napig, egy intézményben pedig (a martonvásári Pápay Ágoston Speciális Szakiskolában) egyetlen napig nem kellett iskolába menniük a diákoknak. Ezzel több, mint 4 millió forint értékű energiát spóroltak meg.

Tovább...
 
Lehet még jelentkezni az ingyenes HPV elleni védőoltásra Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

Az Egészségügyi Bizottság által kezdeményezett, és a Székesfehérvári Közgyűlés által az ősszel elfogadott méhnyakrák elleni védőoltás-program még mindig várja a fiatal lányok jelentkezését! Az oltóanyagot ingyenesen kaphatják meg a Székesfehérváron állandó lakcímmel rendelkező, 1990. január 1. és 1995. december 31. között született lakosok. A szérum több évtizedre védettséget ad a méhnyakrák ellen.

Tovább...
 
<< Első < Előző 2961 2962 2963 2964 2965 2966 2967 2968 2969 2970 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32605 - 32615 / 34752