Kezdőlap arrow Hírek
Csirkeszállító borult árokba, ház falának csapódott egy sószóró Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 16.

ImageSzerdán éjszaka és a csütörtök reggeli órákban több árokba csúszott jármű műszaki mentéséhez kérték a székesfehérvári tűzoltók segítségét. Velence és Pusztaszabocs között egy csirkéket szállító pótkocsis teherautó borult az árokba, Székesfehérváron egy sószóró tehergépkocsi egy családi ház falának csapódott. Személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt.

Tovább...
 
Elbúcsúztatták Tömböl László altábornagyot Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

A Városház téren tartották meg tegnap a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoki beosztásának jelképes átadás-átvételét. Ennek során Tömböl László mérnök altábornagy katonai tiszteletadás kíséretében átadta a parancsnoki teendőket addigi helyettesének, Benkő Tibor vezérőrnagynak. Tömböl László a mai naptól a HM honvédelmi vezérkarának főnöki teendőit látja el Havril András vezérezredes helyett, aki diplomáciai feladatokat kapott.

 
Árpád-házi Szent Margit triduum Nyomtatás E-mail
Hírek - Egyház
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

ImageTornyai Gábornak, a Székesfehérvár-Öreghegy - Magyarok Nagyasszonya plébánia plébánosának szentbeszédét hallhatják a hívek az Árpád-házi Szent Margit ünnepe alkalmából tartott szentmisén a Kármelhegyi Boldogasszony (Szemináriumi) templomban. A megemlékezésre január 16-17-18-án (péntek, szombat, vasárnap), este 17 órakor kerül sor, amelyre triduummal készülnek.

 
Iránytű nélkül maradtunk a válság kellős közepén Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

Image„Nyakó István vagy nem érti vagy nem akarja érteni, hogy miről szól a válságkezelés sikeres európai útja.” – áll Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivőjének mai közleményében - ”A Fidesz korábban már világossá tette, hogy négy reform egyidejű megvalósítása szükséges a sikeres válságkezeléshez; az adócsökkentés mellett kormányzati, foglalkoztatási és fejlesztéspolitikai reformot is végre kell hajtani. A kormány napról napra tovább rontja az ország helyzetét."

Tovább...
 
Egyelőre nincs fegyelmi határozat Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága elnapolta a határozathozatalt a Fehérvár FC ügyében. A Bizottság tegnap idézte be Berzi Sándor ügyvezetőt és a klub két játékosát, Lelkes Pétert és Bencze Zsoltot, akik nem vettek részt az U19-es válogatott edzőtáborozásán – amelyre meghívást kaptak. A klubot dr.Kun Andrea és dr. Varga Katalin képviselte, akik elmondták, hogy „sem a két játékos, sem a klub nem szegte meg a nemzetközi, illetve hazai futballszövetség szabályzatait”.

Tovább...
 
Újabb négypontos meccs Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. január 16.

ImageMég frissek az Olimpija Ljubljana elleni 2-1-es vereség emlékei, de a Jesenice magabiztos legyőzését követően csapatunk egészséges önbizalommal várja a pénteki fellépést.

Tovább...
 
Látássérültek a "Fóka Show"-n Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

Székesfehérváron – egyedülálló kezdeményezésként – ingyenesen látogathatják meg holnap, 11 órakor a gyengénlátó fiatalok a Fóka és Papagáj Show-t a Balatoni úton. A közel egy órás bemutató során a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék az állatokat – tapintással is! Ezen kívül beszélgethetnek az állatgondozókkal. A programot azért tartják fontosnak a szervezők, mert így a látássérült gyerekek olyan plusz információkat kaphatnak, amelyekkel egyébként talán soha sem találkoznának, s az „érzékelés” kedvezően hat személyiségük fejlődésére.

 
Menetrend-változás a Fehérvár FC-nél Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA Fehérvár FC tegnap délután játszotta volna le idei első „hivatalos” edzőmérkőzését Felcsúton a helyi NB II-es gárda ellen, ám az ónos eső miatt ez elmaradt. A játékosok így kénytelenek voltak a jég és a hideg miatt konditeremben edzeni. A fehérvári focisták ma délelőtt Felcsúton, délután pedig Sóstón edzenek. A vasárnapra tervezett 14 órás edzőmérkőzést is elnapolták a román Politehnica Iasi – edzőváltása miatt, így fiaink mégse lépnek pályára ellenük Debrecenben.

Tovább...
 
Erősödik a Jobbik - legyőzte az SZDSZ-t Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

Image„Töretlenül erősödik a Jobbik.” – nyugtázta Gál Péter Pál, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezetének elnöke a hétvégi időközi országgyűlési képviselő-választás eredményeinek értékelésekor. Egyben gratulációját és elismerését fejezte ki a ferencvárosi siker miatt Szegedi Csanád képviselő-jelöltnek, illetve Novák Elődnek, a párt választási bizottsági delegáltjának a következetes, megalkuvás nélküli munkájukhoz, amellyel „rávilágítottak a magyar választási rendszer tarthatatlan visszásságaira.”

Tovább...
 
Iszapszállító borult fel Iszkaszentgyörgy és Moha között Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 15.

ImageFelborult teherautóhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora délelőtt. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a daruval vonultak a káresethez. A teherautó vegyszerrel kezelt száraz szennyvíziszapot szállított, amely a környezetre nem jelentett veszélyt. A sofőrt a mentők kórházba szállították.

Tovább...
 
4 millió Forintos megtakarítást jelentett a tanítási szünet Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA Fejér Megyei Önkormányzat szakemberei több, mint négy 4 forintos megtakarítást számoltak ki a megyei önkormányzat fenntartása alá tartozó oktatási intézmények három napos szünetével kapcsolatban. Mint ahogy már hírt adtunk róla: 12 intézményben hétfőtől három napig, egy intézményben pedig (a martonvásári Pápay Ágoston Speciális Szakiskolában) egyetlen napig nem kellett iskolába menniük a diákoknak. Ezzel több, mint 4 millió forint értékű energiát spóroltak meg.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21143 - 21153 / 23291