Kezdőlap arrow Hírek
Albacomp - Kapfenberg 61-79 Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 11.

ImageKomment nélkül: Albacomp - Kapfenberg 61-79 (27:18, 19:14, 17:14, 16:15) Albacomp: Simon 6/3, Hanga 13, Bell 27/15, Morrison 17, Radovic 10/3 Cs: Doyne 2, Góbi 4, Madár, Antal, Keller Kapfenberg: Zeleznik, Fears 18, Arnold 10/6, Kugerl 9, Suljanovic 6 Cs: Seilern 2, Lanegger, Knabl 5/3, Josipovic, N'Diaye 11. A vasárnapi mérkőzések: 16.00 Kapfenberg - Novy Jicin (Bronz mérkőzés) 18.00 Albacomp - Timisoara (Döntő)

 
Lehet, hogy árfelhajtási tervek vezetik az orosz-ukrán gáz-vitát? Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Vállalkozók Szövetsége Központ - közlemény   
2009. január 11.

Napok óta egy régi keletű orosz-ukrán gázvita veszélyezteti a magyar vállalkozások amúgy is nehézkes gazdasági teljesítményét és a magyar állampolgárok emberhez méltó életét. A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) szerint előfordulhat, hogy az egész mögött nem más, mint az energiahordozók árcsökkenése miatti alibi-vita zajlik, hogy hazánknak és a kiszolgáltatott európai országoknak felverjék közösen a gáz árát.

Tovább...
 
Akciós színházjegyek újévi ajándékként Nyomtatás E-mail
Hírek - Kultúra
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 11.

ImageA Vörösmarty Színház a Magyar Állami Népi Együttes sodró erejű produkciójával, és egy kedvezményes csomaggal köszönti a tisztelt nagyérdeműt az új esztendőben. – tájékoztatta szerkesztőségünket Méhes Mónika sajtóreferens. A teátrum január 11 és január 16 között egy olyan akciót hirdet, amely keretében két jegyet lehet megvásárolni egyetlen belépő áráért – meghatározott produkciókra.

Tovább...
 
Baleset a Kisteleki utca-Géza utca kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Bisztricz Anett   
2009. január 11.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi a Kisteleki utca és a Géza utca kereszteződésében csütörtökön késő délután Székesfehérváron. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez. A helyszínen egy Daewoo Matiz egy Volkswagen Passat jobb elejének ütközött, majd megpördült az úton. A Daewoo vezetőjét a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
A Donnál elesett hősökre emlékezik a Jobbik és a Magyar Gárda Nyomtatás E-mail
Hírek - Belpolitika
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 11.

ImageA Jobbik székesfehérvári alapszervezete és a Magyar Gárda Mozgalom 2009. január 13-án, 18 órakor közös gyertyás megemlékezést tart a doni áttörés 66. évfordulóján, az ott elhunyt hősi hallottak emléke előtt tisztelegve a pákozdi Mészeg - hegyen, a Doni - emlékkápolnánál. – kaptuk a hírt dr. Kummer Ákostól, a Jobbik székesfehérvári alapszervezetének alelnökétől.

 
Fagyott  de még nem biztonságos Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 11.

Csábítóan hívogatja ugyan a Velencei-tó jege a korcsolyázni vágyókat, ám nem árt az óvatosság: a tó közepéig még nagyon veszélyes bemenni, hiszen néhol a kettő centimétert sem éri el a jégvastagság. Az északi részen helyenként három centiméteresre is megduzzadt a jég – a váltakozó vastagság és a jégbuckák miatt csak a kijelölt helyeken ajánlatos csúszkálni. Ez Gárdonynál az Agárd napsugár és Pop-strand előtti teret foglalja magába.

 
Kétkapus játék a metsző hidegben Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 10.

ImageKétkapus játék szerepelt a Vidi szombati programjában – a stadion műfüves pályáján majd’ harminc futballista iparkodott az embert próbáló hidegben. Az egyik oldalon, a sárga jelzőtrikós alakulatban, a Sebők – Andics, Koller, Horváth, Romero – Tkacsuk, Farkas – Kulcsár, Polonkai, Zatara – Pavlisics tizenegy kezdett, míg a kékeknél Halasi – Lázár, Bencze, Basics, Mohl – Nagy, Elek, Kocsis, Karadzsics – Sitku és Lelkes játszott az első félidőben. 

Tovább...
 
A középső harmadban elment a hajó Linzben Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. január 10.

ImageAz Alba Volán esélyei matematikaiak az EBEL rájátszásába kerülésére, a 43. fordulóban ugyanis a Graz nyerni tudott, mi viszont vereséget szenvedtünk Linzben. Ezzel hátrányunk kilenc pontra nőtt.- Nem kezdődött jól ez a nagyon fontos mérkőzés, a fiatal Patrick Maier ugyanis élete első EBEL-gólját szerezve már a 6. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat. (1-0) A mi fiatal sorunk sem akart lemaradni, így Hegyi találatával kisvártatva kiegyenlítődött az állás. (1-1)

Tovább...
 
A Polgári Frakció kezdeményezését frakción kívül is támogatják Nyomtatás E-mail
Hírek - Gazdaság
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 10.

ImageMegvalósult az a rendhagyó találkozó, amelyet a Polgári Frakció kezdeményezett Székesfehérvár költségvetésével kapcsolatosan – a frakción kívüli képviselők részvételével. Mint tudjuk, városunknak nincsen elfogadott költségvetési koncepciója, nem sikerült hozzá többséget szereznie Warvasovszky Tihamérnak és a szocialistáknak. Márpedig törvényes határidőn belül, február végéig költségvetést kell alkotni. Ennek eredményes „létét” célozta meg a Polgári Frakció, amikor megbeszélésre invitálta Viniczai Tibort, Szigli Istvánt és Juhász László képviselőket.

Tovább...
 
Beszakadt a Velencei-tó jege egy férfi alatt Nyomtatás E-mail
Hírek - Kék hírek
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 09.

Jól van az az 55 éves férfi, aki alatt ma beszakadt a Velencei-tó jege. Az említett úr az északi partnál próbált siklani a jégen, amikor egy – valószínűsíthető – hőforrás felé ért és a vízbe szakadt. A kialakult lékből egy tőle nem messze lévő férfi húzta ki síbotjával. A balesetet viszonylag jó állapotban vészelte át: mindössze tíz percet tölthetett az egy Celsius-fok körüli vízben, így a teste egy kicsit lehűlt ugyan – a mentősök speciális fóliába burkolva normalizálták testhőmérsékletét – ám, „különösebb baja” nem esett.

 
Ocskay Gábor: Felháborító! Nyomtatás E-mail
Hírek - Sport
Írta: Andics Gábor   
2009. január 09.

ImageAz Alba Volán szakosztály-igazgatója, Ocskay Gábor kijelentette: „Felháborító teljesítményt nyújtott Forsyth, rengeteget hibázott játék közben. Hátvédnek vettük, de jó ideje csatárként próbálta Ted Sator használni, mert eredeti posztján nem tudta.”

Tovább...
 
<< Első < Előző 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949 1950 Következő > Utolsó >>

Eredmények 21374 - 21384 / 23473