Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Országos idegenvezetői study tour célpontja a Hiemer-ház Nyomtatás E-mail
Írta: F. Szegő Krisztina   
2013. február 27.

Image A Székesfehérvári Turisztikai Kft. által összeállított szakmai program keretében a városba érkező közel 50, belföldi illetve beutazó turistával foglalkozó idegenvezető megismeri a Hiemer-ház szolgáltatásrendszerét, a Hetedhét Játékmúzeumot és a Fehérvári Ajándékboltot, illetőleg bepillantást nyernek a 2013-as Szent István Emlékév eseményeibe.

 
A Hiemer-Font-Caraffa épületegyüttes felújításának befejező, III. üteméhez kapcsolódóan 2012 őszén elindult rendezvénysorozat keretében bemutatásra kerül városunk nagy becsben tartott, kiemelkedő építészeti értékekkel rendelkező épületének szolgáltatási rendszere.
 
A Hiemer Rendezvényközpont szervezésében zajló rendezvények keretében megismerkedhetnek a magánemberek, illetőleg a szakmai körök az épületegyüttes rendezvény- és konferenciahelyszínként szolgáló tereivel.
 
A programsorozat következő eseményeként 2013. február 26-án, kedden az ország idegenforgalmi szakemberei számára szerveznek nyílt napot a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. közreműködésével.
 
A Székesfehérvári Turisztikai Kft. által összeállított szakmai program keretében bemutatásra kerül a Hiemer-ház szolgáltatásrendszere, bámulatos terei mellett a tavalyi évben újonnan megnyitott és az épületben található Hetedhét Játékmúzeum és a Fehérvári Ajándékbolt.
 
A program keretében a városunkba érkező közel 50, belföldi illetve beutazó turistával foglalkozó idegenvezető megismeri az Egyházmegyei Múzeum egyedi tárgyainak sokaságát, megtekintik a Szent István Székesegyház, valamint a Szemináriumi templom szakrális emlékeit, illetőleg bepillantást nyernek a Székesfehérvár számára jelentős év, a 2013-as Szent István Emlékév eseményeibe.
 
Az rendezvény kitűzött célja, hogy a turisztikai szezon elindulása előtt egy újabb szakmai körrel ismertessék meg a város, és különösképp a Hiemer-ház nyújtotta lehetőségeket.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >