Megerősítettéké a 81-es és a 13-as útfejlesztési terveit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 20.
Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter autóbuszipar-stratégiai ügyben folytat tárgyalásokat az Ikarus vezetésével: a kormány létrehozott egy olyan programot, amellyel hat év alatt szeretnének 6 ezer közösségi közlekedésben működő buszt új generációs járművekre cserélni. Széles Gábor, a cégcsoport elnöke elmondta, hogy világviszonylatban egyedüálló paraméterekkel bíró elektromos buszt fejlesztettek ki, amely 250 km-t tesz meg egyszeri feltöltéssel.
Tovább...
 
Ciszteres lányok nyerték a Hanon Systems környzetvédelmi vetélkedőjét Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. május 20.
Huszadik alkalommal rendezett környezetvédelmi vetélkedőt a megye iskolásainak a Hanon Systems Hungary Kft. A döntőben 22 iskola 26 csapata oldott meg a természetvédelemmel, a tudatos vásárlással, kémiával, egészségvédelemmel kapcsolatos feladatokat.
Tovább...
 
Tíz év versekkel és fiatalokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 20.
Gálaműsorral ünnepelték a tíz éves Fehérvári Versünnep tehetségkutatót a Városházán. A jubileumi esten több mint húsz fiatal állt színpadra választott verseiket tolmácsolva, valamint filmes összeállításokkal emlékeztek a legszebb pillanatokra, a verstáboros élményekre és az ötletgazda Varga Sándorra.
Tovább...
 
Hozomány – Hagyomány Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 20.
Hozomány – hagyomány címmel rendezett kiállítást a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Herenden. A gyönyörű tárlaton az egyedülálló történeti múlttal rendelkező koronázóváros és egyházmegye kincsei a Herendi Porcelánművészeti Múzeum szakrális emlékeivel együtt tekinthetők meg.
Tovább...
 
Az Ország gerinctornája Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 20.
A fővárosi helyszíneket követően Székesfehérvár adott otthont elsőként Az Ország gerinctornája eseménynek. A MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében a délelőtti programokon is nagy volt az érdeklődés.
Tovább...
 
25 éves a Táncol”KODO” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 20.
Megalakulásának 25 éves évfordulója alkalmából jubileumi gálaműsort adott a Táncol”KODO” a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A telt házas előadáson színpadra léptek jelenlegi és egykori táncosok, valamint az Ikarus táncegyüttes senior csoportja a Galiba és a Tilinkó zenekar kísértében.
Tovább...
 
Bővelkedés, amely szolgálatra kötelez! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 20.
Megvalósult a Budai úti református gyülekezet régóta dédelgetett álma, elkészült a templomhoz tartozó gyülekezeti ház, parókia és a minden igényt kiszolgáló megújult templomkert is. A közösségi tér felszentelése előtt hálaadó istentiszteletet tartott Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.
Tovább...
 
Győzelemmel zárt az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Ha nem is kiütéssel, de szinte végig vezetve, magabiztosan nyert 31-26-ra a női kézilabda NB I zárófordulójában a Békéscsaba otthonában az Alba FKC. Deli Rita együttesében Mendy és Temes 6-6, Májer Krisztina 5, Pelczéder és Varga Emőke 4-4 góllal járult hozzá a győzelemhez.
Tovább...
 
Új kerékpárút, Zöld Város Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Velence történetének eddigi legnagyobb zöldövezeti projektjéről, valamint a Velence Korzón átvezető kerékpárút-szakaszt kiváltó, a Velencei-tó körüli kerékpárút déli hálózata és a Velence, Kemping utcai kerékpárút között kialakított új szakaszról tartottak rövid prezentációval egybekötött sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Vidi: döntetlen a szezonzárón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Ahhoz képest, hogy egyik csapat számára sem volt már tétje, hazai szinten igen élvezhető, élvezetes meccsel búcsúztatta a 2018-19-es NB I-es labdarúgó szezont az első osztálytól búcsúzó, ám tavasszal remekül menetelő Haladás és az ezüstérmes MOL Vidi FC. Az 1-1-re végződött szombathelyi összecsapáson a 67. percben Priskin révén a hazaiak szereztek vezetést, a fehérvári egylet pedig a 80. minutumban egy szöglet után egyenlített.
Tovább...
 
Virágba borították Velencét Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Vitán felül áll, hogy Velence tradicionálisan az ország legzöldebb, legvirágosabb települései közé tartozik. Kezdettől fogva részt vesz a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyben, amely sok szép sikert is hozott már számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 24271