Minden eddiginél erősebb színházi jelenlét az idei Campus Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. július 18.
A Campus Fesztivál mind a négy napján kora délutántól hajnalig üzemel majd a Csokonai Színház rendezvénytere, ahol gyerekprogramoktól kezdve, komolyzenén és színdarabokon át a kísérletező kedvű jazzmuzsikáig terjed a programok spektruma Fesztivál a fesztiválban.
Tovább...
 
1980: Jamaica, Xanadu, Funkytown Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. július 18.
1980 nyarával folytatjuk sláger-visszapillantásunkat. Ebben az évben már ömlöttek ránk a máig kultikus 80-as évek "előslágerei", a disco korabeli sztárjainak remek produkciói, elegyítve a pop-rock vonulat dallamos klasszikusaival.
Tovább...
 
Egyre többet költenek a magyarok, a kereskedők mégis nehéz helyzetben vannak Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Imre   
2019. július 18.
Országszerte emelkednek a fizetések, többek között ennek hatására közel 10 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi üzletek forgalma 2018-ban az azt megelőző évhez képest a KSH adatai szerint. A szupermarketek tulajdonosai ennek ellenére sincsenek könnyű helyzetben. Az egyre nagyobb bérigények és a változó szabályozói környezet is megnehezíti a kereskedők dolgát - hangzott el az EY szakmai konferenciáján. A vezetőknek a vásárlások ösztönzésére és munkavállalóik megtartására is fokozott figyelemmel kell lenniük üzleteik versenyképességének növeléséhez.
Tovább...
 
SZIN - Programok napi bontásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 18.
Péterfy Bori & Love Band, Random Trip, Roxtaz, The Bluebay Foxes, Sonic Temple, Ivan and the Parazol, Hiperkarma, Irie Maffia, Sikztah, Anima Sound System... - A Szegedi Ifjúsági Napok programja színpad szerinti bontásban alább olvasható el.
Tovább...
 
Csángómagyar hagyományőrző est lesz a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. július 18.
Csángómagyar estre invitálja a közönséget Nyisztor Ilona tanítványaival ma a Hiemer-házban. A pusztinai hagyományőrzők 18 órakor lépnek fel zenés-táncos műsorral, tréfás mesével; a kulturális bemutató előtt 17 órakor csángó misén vesznek részt a Ciszterci templomban.
Tovább...
 
Kíváncsi vagy a világ legszebb vörös homokos tengerpartjaira? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 18.
Hawaiin Kaihalulu tengerpartja, a Galapagos-szigetcsoportnál Rabida, az indonéziai Komodo, a Seychelles-szigetekhez tartozó La Digue, s még a görög Santorini Kokkini nevű strandja is vörös/piros/pink színben úszva várja a turistákat. Olvass tovább, s meglátod, hogy nemcsak a fehér homok lehet gyönyörű!
Tovább...
 
Élményekben gazdag tábor határon át Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2019. július 17.
Az idei évben közös tábort szervez a zentai Történelmi Levéltár és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. A tábor az Interreg-IPA CBC Magyarország-Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programhoz kapcsolódó „Élő archívumok – A közös kulturális örökség ereklyéi” (HUSRB/1602/32/0218) c. pályázat keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
Tovább...
 
Elkészült a Rákóczi úti burkolat javítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. július 17.
Befejezték a Rákóczi úti burkolat javítását: ma déltől átadják a forgalomnak a Várkörút – Watthay utca közötti szakaszt.
Tovább...
 
Két velencei a szegedi vb-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. július 17.
Mindkét velencei illetőségű sportoló, Lakatos Zsanett és Tóth Dávid is ott lesz a magyar csapatban az augusztusi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.
Tovább...
 
Egyetem Tér és Campus ART a Campus Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. július 17.
Különleges műszerekkel és a tudományos felfedezés játékos formáival várja az idei Campus Fesztivál látogatóit a Debreceni Egyetem. Az intézmény 30 standján valamennyi tudományterületből kapnak játékos ízelítőt a fesztiválozók. Az Egyetem Tér elnevezésű „okos” fesztiválhelyszín az előző években a leglátogatottabb nappali rendezvénytér volt a főbejárat mellett. A felsőoktatási intézmény kiállítói idén is izgalmas programokkal készülnek, valamint 40 színpadi programot is kínálnak. Bemutatkozik a 100 éves DEAC egyetemi sportklub is.
Tovább...
 
Hogyan lehet kerek, feszes popsid? – A kitörés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 17.
A farizmok formálásának egyik kiváló módja a kitörés, amely egyszerűnek tűnik ugyan, ám van néhány fontos szabály, amelyet mindenképpen be kell tartanunk, ha a maximális hatékonyságra és sérülésmentességre törekszünk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 24702