Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szerzői jogok Nyomtatás E-mail

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy azzal, hogy belép a www.fehervarihirek.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem tartozik a regisztrált felhasználóink közé:

A www.fehervarihirek.hu oldalon található tartalom a honlap fenntartójának szellemi tulajdonát képezi.

E tulajdonos fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Fehérvári Hírek előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó…) bárminemű feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - lementheti számítógépére, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Fehérvári Hírek oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak. Így azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni szigorúan tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni. (Engedélyért folyamodni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre küldött kérvénnyel lehet.)

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Fehérvári Hírek követelheti a jogsértés abbahagyását, valamint kárának teljes körű megtérítését.

A laptól értesüléseket (híreket, információkat) átvenni csak a Fehérvári Hírekre való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. (a cikkek, fotók alatt a szerző nevét és/vagy a www.fehervarihirek.hu megjelölést köteles alkalmazni)

A fehervarihirek.hu domain név, szerzői jogi védelmet élvez, ennek következtében védjegyoltalomban részesül!

A honlapunkon található hírek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni.

A Fehérvári Hírek mindig arra törekszik, hogy pontos és hiteles információkkal lássa el olvasóit, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért nem vállal felelősséget.