Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Simán nyertek az Alba kosarasai Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. január 17.

Image A Kaposvár elleni magabiztos szombati sikert követően négy nappal újabb hazai derbi várt a férfi kosárlabda NB I-ben az Alba Fehérvárra. A címvédő együttes végig vezetve, egészen könnyedén 88-60-ra verte a jó erőkből álló Naturtex-SZTE-Szedeák csapatát, ezzel stabilizálta harmadik helyét az alapszakasz tabelláján a Paks és a Kecskemét mögött.

 

Carlos Frade vezetőedző kedden egy szerencsétlen baleset következtében a könyökét törte, szerencsére azonban ez nem okozott törést az Alba játékában, a fehérvári egylet tükörsimán, izgalom nélkül gyalogolt át szegedi ellenfelén, így a spanyol trénernek begipszelt karral sem kellett izgulnia tanítványaiért, akik gyakorlatilag az első perctől az utolsóig vezetve, előnyüket fokozatosan növelve, a 21 pontos Supola vezérletével érvényesítették a papírformát.

Ennek ellenére vasárnap (01.19, 17 óra) nem lesz sétagalopp a Falco KC elleni rangadó, annak ellenére sem, hogy idén a szombathelyi gárda a vártnál gyengébben teljesít, s csak a 8. pozícióban várhatja az alapszakasz hajráját.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >