Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Castingot hirdet az ország legfiatalabb rádiós stábja Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. szeptember 15.
Jövő kedden castingot hirdet a Táska Rádió. Fehérvári, 7-11. osztályos diákokat várnak a tanfolyamra, amelynek során a résztvevők a rádiós munka alapjaival ismerkedhetnek meg: műsorvezetéssel, adásszerkesztéssel és a riporteri feladatokkal foglalkoznak. Jelentkezni a www.taskaradio.com oldalon lehet, minden érdeklődő fiatalt szeretettel várnak!

 

Castingot hirdet a Táska Rádió: szeptember 20-án, kedden 16 órakor a Budai út 43. alatt várják azokat a 7-11. osztályos fehérvári, illetve itt tanuló diákokat, akik kedvet éreznek a rádiós munkához. A négyalkalmas, kétszer 45 perces tanfolyam során a résztvevők a rádiós munkával ismerkedhetnek meg, elsajátíthatják a műsorvezetés, az adásszerkesztés és a riporteri munka alapjait.

„A rádiós castingra azokat a fiatalokat várjuk, akik szeretnének csatlakozni Magyarország legfiatalabb rádiós stábjához. A rádiózás, amellett, hogy hatalmas buli, abban is segít a fiataloknak, hogy meg merjenek szólalni és fejlesszék verbális képességeiket. Az a célunk, hogy minél több székesfehérvári diák alkossa a stábot, hiszen így még sokszínűbb műsorokat készíthetünk hallgatóinknak.” – invitál a válogatásra Ollerinyi Tamás, a Táska Rádió programigazgatója. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >