Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fejér Megyei Sportnap lesz szombaton Seregélyesen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 16.
ImageEgész napos sportprogramot szervez szombaton a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség és a Seregélyesi Pelikán DSE. A Fejér Megyei Sportnapon számos érdekességgel várják az érdeklődőket a Seregélyesi Baptista Általános Iskola tornacsarnokában és környékén. A szombati sportos rendezvény valamennyi programeleme ingyenesen látogatható!

 


A sportolás és az aktív, minőségi kikapcsolódás jegyében telik a szombati nap a Seregélyesi Baptista Általános Iskola tornacsarnokában és környékén. A Fejér Megyei Sportnapon minden korosztályt változatos mozgásformákkal várnak a szervezők. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség és a Seregélyesi Pelikán DSE közös rendezvénye szombaton reggel 09.00 órakor a megnyitóval és a pontgyűjtő lapok átvételével kezdődik el. A zenés bemelegítés és a tó körüli kocogást követően pedig három helyszínen mozoghatnak a legaktívabbak.

A szombaton reggel 09.00 órakor kezdődő szabadtéri sportprogramokon többek között falmászásra, lábtengóra, dekázó versenyre, Nordic Walkingra, íjászatra, kötélhúzásra is lesz lehetőség. Mindeközben a helyi Vöröskereszt önkéntesei folyamatos vérnyomás- és vércukorszint-mérést biztosítanak, emellett ismertetőt tartanak az egészséges táplálkozásról és a legfontosabb elsősegélynyújtó-szabályokról is.

Aki a nyárias őszi időjárás elől hűvösebb helyre menne, no meg pörgős játékra vágyna, szintén megtalálja a kedvére való elfoglaltságot; szombaton délelőtt 10.00 órától egészen 12.00 óráig pingpongozhatnak a résztvevők az iskola földszinti aulájában.

Szintén 10.00 órakor kezdődnek a tornacsarnokban szervezett programok, ahol tollaslabda, olimpiai sporttotó, rajzverseny, floorball, kosárlabda, „erős ember” verseny, ugrókötélhajtás, táncos torna is várja az érdeklődőket. A versenyszámokra nevezni a helyszínen lehet a felelősöknél, vagy előzetesen a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , illetve a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen.

A sportoláson kívül egyéb fakultatív programokkal is készülnek a szervezők. Az eseményen résztvevők repülős bemutatót tekinthetnek meg, festhetnek, ezen kívül lesz táncház, termelői vásár, kézműves foglalkozások, karate és akupunktúra-bemutató is. A szombati Fejér Megyei Sportnap valamennyi programja díjmentes lesz

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >