Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Házasság hete programjai a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 02.
„Veled kiteljesedve” mottóval rendezik meg idén a Házasság hetét február 12-19-e között. Székesfehérváron a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban beszélgetést szerveznek Hegedűs Endre és Katalin zongoraművész házaspárral, illetve lesznek előadások a kapcsolatok fejlődési lehetőségeiről és a szexualitásról.

 

Az elköteleződés és a család fontosságára hívja fel a figyelmet a Házasság hete, melyet minden évben a Valentin-naphoz közeli időpontban rendeznek meg csaknem két évtizede. Az alkalmat négy kontinens huszonegy országában ünneplik, Magyarországon először 2008-ban szerveztek országos programsorozatot a keresztény egyházak és civil szervezetek összefogásával. Idén február 12-19-e között rendezik meg a Házasság hetét „Veled kiteljesedve” mottóval.

 


Székesfehérváron a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban számos érdekes és izgalmas programmal várják a házasságra készülő, vagy már egybekelt párokat. Február 13-án, hétfőn 17.30 órakor a rendezvénysorozat tavalyi arcai, Hegedűs Endre és Katalin zongoraművészek lesznek a város vendégei, akikkel beszélgetés zajlik „Házaspárosan” címmel.  Február 15-én, szerdán 17.30 órakor „A házasság dinamikája és fejlődési lehetősége” címmel tart előadást dr. Jaczkó Sándor érseki helynök. A Házasság hetét követően, de még szorosan ahhoz kapcsolódóan két újabb előadással érkezik Pécsi Rita neveléskutató. A február 20-án, hétfőn 17.30 órakor kezdődő, „Szexualitás: öröm és feladat” című előadás a tanításról - tanulásról, a testkép-formálásról, a testtudatunkról szól, míg március 8-án, szerdán 17.30 órától kifejezetten a párokat szólítja meg a szakember a „Szexualitás: házaspárok útja” című programján.

A Házasság hetéhez kapcsolód rendezvénysorozatra szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >