Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hívogat a Németh László iskola! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 17.
ImageFolytatódik az iskolába hívogató programsorozat október 17-én, szerdán a Németh László Általános Iskolában. A 17.00 órakor kezdődő program témája az iskolaérettség lesz.
Tovább...
 
Utcaszínházi előadással ünneplünk október 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 17.
Hagyományosan idén is utcaszínházi produkcióval emlékezünk az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire, hőseire és áldozataira. Matuz János író, rendező „Miénk e föld!” című darabjában a diákszínjátszók mellett a Szabad Színház két színészét láthatjuk majd október 23-án, kedden 16 órakor a Városház téren. A darabban a Teleki gimnázium kórusa is szerepel.
Tovább...
 
Jól tanuló, szociálisan rászoruló fiatalokat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 17.
ImageSzékesfehérvár városa ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet megpályázni november 9-ig. A támogatást általános és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók igényelhetik.
Tovább...
 
Reziliencia, innováció, jövőbiztosítás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 16.
Megkezdte munkáját a Prosperis Alba Kutatóközpont. A tudományos alapokon nyugvó új intézmény rövid- és középtávú működési tervét a sajtó számára dr. Aczél Petra, az intézet tudományos igazgatója és dr. Cser-Palkovics András polgármester ismertette.
Tovább...
 
„Kívül tágasabb – belül végtelen” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 16.
Fogyatékos és hátrányos helyzetű embereket támogat a „Kívül tágasabb – belül végtelen” című kiállítás, melyen több székesfehérvári kapu is látható. A tárlat megnyitását George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás vállalta magára.
Tovább...
 
Folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-építés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 16.
ImageÚj ütemmel folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-rekonstrukció: a Béla út – Túrózsáki utca közötti szakaszon folytatódik a felújítás. Ezt a szakaszt szerda reggeltől egyirányúsítják, ezért a 31-es busz terelőútvonalon közlekedik a centrumból kifelé vezető irányban.
Tovább...
 
Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea és Bácsai Gergely   
2018. október 16.
ImageIsmét meghirdette a „Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” pályázatot a Városgondnokság. A jelentkezéseket már be lehet benyújtani november 4-ig, újdonság azonban, hogy erre kizárólag a Városgondnokság weboldalán, online formában van lehetőség.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 16.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Ne hagyd szenvedni a nyuszidat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 16.
ImageTudtad, hogy komoly fájdalmai lehetnek a szobában élő nyusziknak a túl hosszú köröm miatt? Sok gazdi nem tudja, hogy ha túlnő a nyuszi karma, akkor nem tud helyesen lábra állni, és több egészségügyi problémája is lehet – miközben csendben szenved…
Tovább...
 
Készíts teát, borogatást és fürdőt papsajtból! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 15.
ImageAz őszi hónapokban egyre gyakoribb a mandulagyulladás, a hörghurut, a köhögés, a rekedtség és a hólyaghurut. Aki nem szeretne gyógyszereket szedni, az próbálkozzon az úton-útfélen megtalálható papsajttal!
Tovább...
 
Vadászok és vadászatok Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 15.
A Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében nyitották meg a Fejér megye vadászatát ismertető, több mint 200 műtárgyat felvonultató kiállítást. A február 24-ig látogatható, rendkívül gazdag tárlat a 18. századtól a Horthy-korszakig tartó időszak vadászati kultúráját dolgozza fel, többek között a vadászterületek, híres vadászok és vadászati eszközök bemutatásával.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10011 - 10021 / 20505