Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elkészült a Budai út és a József Attila utca parkolóinak felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 03.
Megtörtént a műszaki átadása a Budai út 92-100. közötti szervizút- és parkolófelújításnak, illetve megújult a József Attila utca belső szervizútja is. A 42,2 és 62 millió forintos beruházások 100%-ban önkormányzati finanszírozásból valósultak meg, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19 programja keretében.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a macskák karmát is le kell vágni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 03.
ImagePersze, csak akkor, ha a cicus nem tudja kellőképpen koptatni. A túl hosszú karom folyamatos fájdalmat okozhat az állatnak, és a lába is deformálódhat!
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 03.
ImageUtak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Felsőoktatási expo a diákoknak, állásbörze a munkavállalóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 03.
ImageHa október, akkor munka és tanulás, azaz két fontos esemény az Alba Regia Sportcsarnokban: október 15-én, hétfőn a Fejér Megyei Hírlap Állásbörze a munkakeresőket, munkahelyváltásra készülőket várja, október 16-án, kedden pedig a továbbtanulás előtt álló diákoknak szolgál hasznos információkkal az Alba Regia Felsőoktatási Expo. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Akikben a város közössége bízik, akiket nagyra becsül és támogat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 03.
ImageA Városházán mutatták be a Fejér Megyei Prima Díj jelöltjeit. A tudomány, az oktatás, a művészetek, a sport és a sajtó területén idén Dr. Pukancsik János plasztikai sebész, dr. Dienes Ottó tanár, író, képzőművész, Csutiné Schleer Erzsébet építészmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök, Mits Gergő zenész, tanszékvezető, Kozáry Ferenc színművész, B. Kiss László újságíró és Hirt Károly, az ARAK elnöke kapott jelölést.
Tovább...
 
Idősek világnapja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 03.
ImageSzékesfehérvár önkormányzata hagyományosan zenés gálaműsorral köszöntötte a város szépkorúit az Idősek Világnapja alkalmából. Az Alba Regia Sportcsarnokban Papp Annamária és Bot Gábor színművészek, Horváth Elemér „Emi” és zenekara, az Arconic-Köfém Nyugdíjasklub Férfikórusa, valamint a Step and Style Studio táncosainak műsora szórakoztatta a vendégeket. A város nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott beszédet.
Tovább...
 
Az autómentes nap "legjeit" köszöntötte Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 03.
ImageAz autómentes nap „legjeit” köszöntötték tegnap reggel a Városházán. A minimotoros felvonulás leglelkesebb ovija a Hosszúsétatéri Óvoda Tóvárosi Tagóvodája lett, a legnagyobb létszámmal a Rákóczi Utcai Óvoda vett részt a programon, míg az iskolások versenyében a legmobilisabb osztály címet a Kossuth Lajos Általános Iskola nyerte el. Székesfehérvár polgármestere gratulált valamennyi résztvevőnek, kiemelten a kategóriák győzteseinek.
Tovább...
 
Korokat és határokat átívelő utazás a zene szárnyán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 02.
ImageSzékesfehérváron évtizedes hagyomány, hogy a Zene Világnapján a város zenei életének legkiválóbb képviselői: kórusok, zenekarok, hangszeres művészek, népzenészek együtt énekelnek, muzsikálnak, nem ritkán a közönséggel közösen. Október elsején tizennegyedik alkalommal rendeztek nagyszabású koncertet az Alba Regia Sportcsarnokban. Az ünnepi eseményen Hartyáni Mária énektanár vehette át a Fricsay Richárd Zenei Díjat Székesfehérvár polgármesterétől.
Tovább...
 
Talajkísérletekkel és mikroszkópokkal a fenntartható jövőért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 02.
ImageKorszerű természettudományos labort avattak a Gazdaság Házában. A Gaja Környezetvédő Egyesület a projektet azzal a céllal indította el, hogy az iskolások kísérleti eszközökkel vizsgálhassák és ismerjék meg a környezeti elemeket, a fenntartható jövő érdekében.
Tovább...
 
„Ha egy építész bizalmat kap, szárnyakat kap.” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 02.
Ünnepélyes keretek között adták át az Építészet Világnapján a Schmidl Ferenc Építészeti Díjat ma a Hiemer-házban. A Székesfehérvár Közgyűlése által alapított elismeréssel azokat az építészeket tüntetik ki, akik 1990 után megvalósult alkotásuk révén hozzájárultak Fehérvár városképének fejlődéséhez, építészeti kultúrájának előmozdításához és az épített környezet minőségének javításához. I
Tovább...
 
Ingyenes tárlatvezetés délidőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 02.
Ingyenes tárlatvezetés délidőben és művészettörténeti előadások várják a „Hóbortos ultramodernek” a Műkertben/Kecskeméti Művésztelep 1909-1919 kiállítás látogatóit októberben a Szent István Király Múzeum – Deák Gyűjteményben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10066 - 10076 / 20505