Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Eldugult az orrod? Így szüntetheted meg pár perc alatt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 28.
ImageKíváncsi vagy arra az egyszerű gyakorlatra, amely segítségével pár perc alatt megszüntethető az orrdugulás? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Önvédelem mesterfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 28.
Ingyenes önvédelmi kurzust indít Székesfehérvár Önkormányzata támogatásával a székesfehérvári Atarashi Kaishin Ryu Szövetség. A civilek számára október 1-jén, hétfőn induló oktatásról a szövetség vezető instruktora, Rétlaki Tibor Gábor és Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok számoltak be.
Tovább...
 
Kemenceavatás és Fenyő Miklós-koncert a Szent Mihály-napi sokadalmon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 28.
Folytatódnak az őszi városrészi rendezvények, ezúttal Feketehegy-Szárazrét Közösségi Központjában. Szombaton lesz a Szent Mihály-napi sokadalom, melynek keretében kemencét avatnak, majd bemutatók, zenés-táncos előadások és Fenyő Miklós élő koncertje szórakoztatja a közönséget.
Tovább...
 
Mackók költöznek a Gyermekkönyvtárba Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 28.
Szombaton mackók költöznek a Gyermekkönyvtárba – persze még nem téli álomra készülnek, hanem egy textiljáték-kiállítás főszereplőiként adnak kedves élményt a fiatal látogatóknak, sok más figurával együtt. A tárlaton több alkotó is bemutatkozik egy-egy meséhez készített játékkal, a kicsiket és nagyokat is szeretettel várják!
Tovább...
 
Újraélesztési bemutatóra várja az érdeklődőket a Szív Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 28.
ImageAz újraélesztéssel kapcsolatos nyílt bemutató napot tartanak a Székesfehérvári Szív Egyesület szervezésében jövő kedden a Deák Szakgimnáziumban. A szív világnapjához kapcsolódó, 17.30 órakor kezdődő programon számos, az egészségvédelemmel foglalkozó szervezet képviselteti magát, de szívesen fogadnak bárkit, akit érdekel az életmentés.
Tovább...
 
Nyílt nőgyógyászati szűrőnap lesz október 6-án Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 28.
ImageNyílt nőgyógyászati szűrőnapot rendeznek október 6-án, szombaton a székesfehérvári Család- és Nővédelmi Központban. A vizsgálatokra hétfőtől, telefonon lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Országos Könyvtári Napok Nyomtatás E-mail
Írta: VMK, Csordás Csilla   
2018. szeptember 28.
ImageCsaládi programokkal, spanyol esttel, mackólessel és számos, titkokat és különlegességeket feltáró helytörténeti sétával, rendhagyó irodalomórával, író-olvasó találkozóval várja az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Az Országos Könyvtári Napok október 1-jétől 7-ig tartó eseményeit sajtótájékoztató keretében ismertették.
Tovább...
 
Mesés várlátogatás vasárnap a Bory-várban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 28.
Image"Tűrd fel matrózinged ujját és irány a fedélzet!" mottóval mesés várlátogatást szervez a Bory-várban szeptember 30-án, vasárnap a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvány. Az idei programban a tenger világát idézik fel. A gyermekek tíz helyszínen teljesíthetnek apró feladatokat, amiért a végén jutalomban részesülnek.
Tovább...
 
50 éves fennállását ünnepli az éremgyűjtők Fejér Megyei Alba Regia Szervezete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 27.
Fél évszázados fennállását ünnepli a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete. Vasárnap a Művészetek Házában rendezik meg a szervezet hatodik, immár hagyományos őszi éremgyűjtő találkozóját, ahol minden program a jubileum jegyében telik.
Tovább...
 
Magyar tengerjárók érkeznek Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 27.
Szombaton nyílik a Magyar Duna-tengerhajózás története című kiállítás A Szabadművelődés Házában. Archív fotók mutatják be a tengerhajózás magyar múltját és relikviáit – köztük a Székesfehérvár nevű hajóéval, amely az iraki-arab háború idején Afrikát megkerülve jutott haza Süveges László kapitánnyal.
Tovább...
 
Ismét ingyenes nyílt nap lesz a Szedres dűlői kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 27.
ImageIngyenes tanfolyamindító nyílt napot tart – idén utolsó alkalommal – Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő. A program szeptember 29-én, szombaton 16.00 órakor kezdődik és körülbelül 18 óráig tart a Szedres dűlőn található kutyaiskolába.
Tovább...
 
<< Első < Előző 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10088 - 10098 / 20505