Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jön a hideg, befagyhat a Velencei-tó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 23.
ImageNéhány nappal ezelőtt még azt írtuk, hogy a megszokottnál is enyhébb volt eddig a tél, így gyakorlatilag egyetlen napra sem fagyott be a Velencei-tó és a Balaton. Nos, úgy tűnik, mégiscsak elő lehet készíteni a korcsolyákat, ugyanis az időjósok egyöntetűen esküsznek arra, hogy most szombattól a jövő hét végéig nap közben is fagypont alatt maradnak a hőmérsékletek - hétfőn, kedden és pénteken havazni is fog -, éjszakánként pedig mínusz 15 fok körüli, brutális faggyal kell számolni, rendkívül "kellemes", erős széllel megspékelve.
Tovább...
 
Sportos, beszélgetős est Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. február 22.
Egy mesteredző, egy volt kézilabdázó és egy sportorvos lesznek a Nyitrai úti Közösségi Ház vendégei jövő kedden. A beszélgetős estet Silye Sándor újságíró vezeti, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Nyílt nőgyógyászati szűrőnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. február 22.
ImageNyílt nőgyógyászati szűrőnapot hirdet Székesfehérvár Önkormányzata 2018. március 3-án, szombaton a Család- és Nővédelmi Központban. Elsősorban azokat a 25-55 év közötti hölgyeket várják, akik nem vesznek részt rendszeres vizsgálatokon. A szűrőnapra előzetesen kell jelentkezni!
Tovább...
 
Bronzéremmel tértek haza a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. február 22.
ImageA katasztrófavédelem országos tekebajnokságát rendezték meg Nyíregyházán. A versenyen indult kilenc csapat közül a Fejér megyét képviselő székesfehérvári hivatásos tűzoltók harmadik helyezést értek el.
Tovább...
 
Praktikák a jó alváshoz Nyomtatás E-mail
Írta: Dudics Emese - PatikaTükör   
2018. február 21.
ImageA családtagok szinte minden reggel felteszik egymásnak a fenti kérdést. A válaszban pedig gyakran panaszkodunk: például arra, hogy nehezen aludtunk el, gyakran felébredtünk, nem aludtunk eleget, vagy hogy nem pihentük ki magunkat. Milyen is a jó alvás?
Tovább...
 
Naspolya: amikor a "szottyos" az igazi! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 21.
ImageA naspolya tipikusan az a gyümölcs, amire először fintorogva tekint az ember, mert egy icipici indíttatást se érez arra, hogy a barna, szottyadt, kicsit szőrös, magvakkal teli, buggyantnak kinéző termést a szájához emelje. Ha viszont leküzdjük ezt az ellenérzést, meglepően harmonikus íz lesz a jutalmunk!
Tovább...
 
Kurkuma - Már az ájurvédában is írnak jótékony hatásairól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 21.
ImageVolt egy csodálatosan szép kurkumám. Igen, arról a fűszernövényről van szó, amely élénksárga színével és különleges aromájával azonnal aktivizálja az ízlelőbimbókat mindenkinél, aki szereti az ázsiai ízeket, és Pavlovi reflexként e növény neve hallatán már indul is a nyálelválasztás. A gyógyhatással is bíró indiai sáfrány különleges dísze lehet a szobánknak, kertünknek - ha nem megenni szeretnénk, csupán gyönyörködni benne.
Tovább...
 
Hóvirág: a kikelet és a remény szimbóluma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. február 21.
ImageAz Odüsszeia az egyik kedvenc olvasmányom volt ifjú koromban. Élvezettel olvastam Homérosz méltán elhíresült eposzát, mely végtelen izgalmakat rejtett számomra. Zombik ugyan nem voltak benne, de azért akadt bőven egyszemű szörny, emberevő szörnyeteg és félelmetes örvény is, úgyhogy a mai fiataloknak is ajánlom, lesz olyan élvezetes, mint a Kaptár első részei, vagy a Gyűrűk ura. S már ebben a történetben is feltűnt egy bájos növény: a hóvirág!
Tovább...
 
Eredetvédelmi Fórum Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. február 21.
ImageAz Eredetvédelmi Fórumsorozat következő állomása Székesfehérváron lesz 2018. február 28-án, szerdán. A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz között. A részletek alább olvashatók el. 
Tovább...
 
Egy hónapon át lehet nevezni a Diáknapokra Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós, Fehérvári Programszervező Kft.   
2018. február 20.
ImageElindult a jelentkezés az idei Fejér Megyei Diáknapokra. A közel ezer középiskolást megmozgató kulturális eseményt április 13–15. között rendezi meg a Fehérvári Programszervező Kft. Dunaújvárosban, a nevezéseket március 12-ig fogadják.
Tovább...
 
Méz, méz, méz.. Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 20.
ImageElőször rendeznek Mézfesztivált Székesfehérváron, és harmincadik alkalommal ad otthont városunk az Országos Méhésztalálkozónak és Vásárnak a hónap utolsó hétvégéjén. Február 23-án, pénteken a Belvárosban méz és méhészeti termékek kóstoltatása és vására, lovagrendek felvonulása várja az érdeklődőket. A szakmai napra szombaton a Videoton Oktatási Központban kerül sor.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11067 - 11077 / 20590