Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Musical.ly - az új őrület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. február 16.
Ismerik azt a klipkészítő applikációt, amelyben különböző dalszámokra lehet videókat készíteni? Ha a kedves olvasó 10-40 év közötti, akkor valószínűleg nem hangzik számára újdonságnak ez a téma. Aki még tinédzser, annak azért nem, mert maga is űzi ezt a „hobbit”, aki pedig a szülői státuszban van, az gyermeke révén szembesül a musically-val.
Tovább...
 
Ingyenes próbaérettségit tartanak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 16.
ImageIngyenes próbaérettségit tart Székesfehérváron a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője, a Studium Generale. Február 18-án, szombaton 09.00, majd 14.00 órától a Budai út 43. szám alatti Campus épületben három tantárgyból – matematikából, történelemből és közgazdaságtanból – kínálkozik lehetőség a próbaérettségi megírására.
Tovább...
 
Karrier nap az Új Nemzedék Közösségi térben Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Blanka   
2017. február 16.
ImageVállalkozásindítás, multinacionális környezet, civil szféra, önkéntesség témákkal vár minden érdeklődő fiatalt az Új Nemzedék Plusz Közösségi tér pénteken, a Karrier napon. Nyitás 17.30 órakor!
Tovább...
 
Ütemezetten halad az Alba Aréna megvalósítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 15.
A január 31-i elektronikus feltöltéssel megindult az Alba Aréna terveinek engedélyeztetési eljárása. Ütemezetten haladnak a székesfehérvári multifunkcionális jég- és rendezvénycsarnok előkészületei. 2019. őszére megnyithatja kapuit az építészeti megjelenésében is különleges, funkcionálisan korszerű és jól üzemeltethető épületkomplexum.
Tovább...
 
"Hagyományt teremtünk..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. február 15.
A 13-as számot legtöbben a szerencsétlenséggel azonosítják. Nem úgy a kincsesbányai Kincs Kultúra Sport Szabadidős Egyesület, amely most ünnepli fennállásának 13. évfordulóját, s igen sikeres éveket tudhat maga mögött.
Tovább...
 
Székesfehérvári ötvenhatosokkal beszélget dr. Demeter Zsófia Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 15.
ImageA Rabok tovább… kiállításhoz szervezett programok között szerdán délután az érdeklődők 1956 székesfehérvári tanúit hallhatják, akikkel dr. Demeter Zsófia történész beszélget. A tárlatot február 26-ig lehet megtekinteni, a Szent István Király Múzeum rendezvényére és a jubileumi kiállításra mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Még többen ismerhetik meg a fehérvári Koronázókat Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. február 15.
ImageEgyüttműködési megállapodást jött létre a Fehérvár Enthroners Amerikai Football SE és a Fehérvár Médiacentrum Kft. között. A kontraktus értelmében a Médiacentrum minden felületén tudósít és tájékoztat a fehérvári Koronázók mérkőzéseiről, valamint színes tartalmakkal népszerűsíti a csapatot és az amerikai futballt.
Tovább...
 
Iskolába hívogató farsangi programok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 15.
ImageKét intézményben is folytatódnak csütörtökön az iskolába hívogató programok. A Bory Jenő Általános Iskolában 15.00 órától, míg a Táncsics Mihály Általános Iskolában 16.00 órától kezdődik farsangi mulatság a leendő elsősöknek.
Tovább...
 
Sebestyén Márta, Kő Pál, Tóth Norbert - beszélgetések Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 14.
Február 14-én, kedden este hat órakor lesz az első beszélgetős est A DÖNTÉS című kiállításon, melyen Sebestyén Mártával, Kő Pállal és Tóth Norberttel beszélget Vakler Lajos. A minap Jankovics Macell forgatott stábjával a kiállításon, ami visszaköszön majd a Kossuth-díjas rendező filmsorozatában is.
Tovább...
 
Divatbloggerek Valentin-napi tippjei Nyomtatás E-mail
Írta: Korcsok Noémi   
2017. február 14.
ImageA tél utolsó ünnepnapja nem csupán a szerelmeseké! A hazai divatbloggerek szerint a Valentin-nap minden nőnek szuper alkalom arra, hogy a szokásostól kicsit eltérő öltözetben tündököljön. Öt népszerű blogger – köztük a Festy in style, a Chloe From The Woods és a Dorothy’s Fashionland bloggere válogatott a fashiondays.hu-ról, hogy tippeket adjanak szingliknek, párkapcsolatban élőknek és családanyáknak, hogyan tehetik outfitükkel különlegessé február 14-ét.
Tovább...
 
Irodalmi estek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 14.
ImageAz Öreghegyi Disputa vendége lesz ma dr. Lukácsy József közíró, a Vörösmarty Társaság alelnöke, akivel Bobory Zoltán beszélget. Csütörtökön a Társaság termében Szalai Károly Békéből – Háborúba című könyvét Vizi László Tamás főiskolai tanár mutatja be. A rendezvényekre minden irodalombarátot, a közélet és a történelem iránt érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12585 - 12595 / 20683