Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ismét szárazföldre léphetett Fa Nándor Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. február 09.
Többezres tömeg, köztük renget magyar várta Fa Nándort a franciaországi Les Sables d, Olonne kikötőjénél. A fehérvári vitorlázó valamivel déli tizenkét óra előtt haladt át a hivatalos célvonalon, bőven eredeti célján, vagyis száz napon belül teljesítve a világ legnehezebb vitorlásversenyét, a Vendée Globe-ot.
Tovább...
 
Rendszerváltó évekről lesz szó a Kodolányi Szabadegyetemen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 09.
Rendszerváltó évek címmel előadás- sorozatot hirdet a Városi Levéltár és Kutatóintézet a Kodolányi János Főiskolával közösen, a hagyományos szabadegyetem keretében. Február 15-én 16 órától a Városi Levéltárban Pálffy Géza tudományos tanácsadó, az MTA BTK Történettudományi Intézetének munkatársa tart előadást Székesfehérvártól Budáig: uralkodókoronázások és korszakváltó ceremóniák a kora újkori Magyarországon címmel.
Tovább...
 
Gordonka mesterkurzus neves professzorok közreműködésével Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 09.
ImageGordonka mesterkurzust hirdet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar fiatal gordonkaművészek és szakos hallgatók, növendékek részére április 1-3. között. A képzésben neves professzorok oktatnak, a legeredményesebb hallgatóknak pedig fellépési lehetőséget is biztosítanak. A kurzusra március 31-ig lehet jelentkezni, az aktív részvételre jelentkezők támogatásért pályázhatnak a Zenekar Alapítványához.
Tovább...
 
Az emlőszűrés helyszínei Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. február 09.
ImageA mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szak-rendelésén a Hunyadi utcában működik. Ide várják 2017. február egész hónapban Székesfehérvárról, és 9-ig Lepsényből, valamint február 13-15 között Csórról azokat a hölgyeket mammográfiás vizsgálatra, akik tavaly vagy idén meg-hívó levelet kaptak, de még eddig nem vettek részt az emlőszűrésen.
Tovább...
 
Nemzetközi elismerést kapott a magyarországi BT Nyomtatás E-mail
Írta: Bőhm Kornél   
2017. február 09.
ImageAz évente megrendezett, 10 ország szolgáltató központjait díjazó nemzetközi gálán kapott elismerést a BT (British Telecommunications) magyarországi szolgáltató központja Varsóban. A közép-kelet-európai SSC szektorból, 170 vállalat vett részt a CEE Shared Services and Outsourcing Awards gálán, ahol a BT példamutató egyetemi-partnerségi programjáért kapott fődíjat.
Tovább...
 
Brutális drágulás jön a nyári táboroknál! Nyomtatás E-mail
Írta: Táborfigyelő   
2017. február 09.
ImageEsetenként húsz százalékos áremeléssel reagálnak a táborszervezők az elmúlt évek stagnáló díjaira, ami elsősorban a későn reagáló családok pénztárcáját terhelheti meg! A vakációs lehetőségek árai döntő többségében emelkednek, de ennek mértéke nagyon eltérő, míg a táborozás egyre inkább a családi nyaralásokhoz hasonló. Tóth Bélával, a Taborfigyelo.hu gyermektábor összehasonlító oldal vezetőjével értékeltük az idei várható trendeket.
Tovább...
 
Érdekegyeztető Fórumot tartottak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 09.
ImageÉrdekegyeztető Fórumot tartottak a város szakszervezetei és Székesfehérvár vezetőinek részvételével. A közszférában dolgozók képviselőit dr. Cser-Palkovics András polgármester tájékoztatta a 2017. évi költségvetés tervezetéről, amelyet február 3-án nyújtott be a város közgyűlésének.
Tovább...
 
Elkezdődtek az Őrzők próbái Nyomtatás E-mail
Írta: Jakab Rózsa   
2017. február 09.
Székesfehérvár minden évben egyedülálló programmal tiszteleg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt. A Belvárosban utcaszínházi formában, fehérvári fiatalok előadásában elevenednek meg a március 15-i események. Az idei, igazán különlegesnek ígérkező produkció az „Őrzők” címet viseli. A sajtónyilvános bemutató próbát ma délután tartották a Bory Jenő Általános Iskolában, melynek diákjai szintén szerepelnek az emlékműsorban.
Tovább...
 
Telekis diákok szerveztek gyűjtést a Kríziskezelő Központ javára Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. február 08.
ImageMindössze néhány nap alatt gyűlt össze a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola nagy mennyiségű adománya, melyet ma délután adtak át a Kríziskezelő Központban. Az akciót tizedikes diákok kezdeményezték az Iskolai Közösségi Szolgálathoz kapcsolódóan, hogy segítsenek rászoruló embertársaikon. A támogatást jó szívvel fogadták a Sörház téri intézményben.
Tovább...
 
Iskolanyitogató a Széna Téri Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 08.
ImageFebruár 8-án, szerdán, 16:30-kor a leendő elsős tanító nénik bemutatkozásával folytatódik a Székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola iskolanyitogató foglalkozás-sorozata, amelyre szeretettel várják az érdeklődő nagycsoportos gyerekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Hatszáznál is több állatnak talált új gazdát tavaly a HEROSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 08.
ImageKomoly kihívásokkal, ugyanakkor szép eredményekkel teli évet zárt tavaly a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A gazdára talált állatok összlétszáma meghaladja a hatszázat, több száz ivartalanítást végeztek, csaknem hétezer látogatót fogadtak a létesítményben, illetve folytatódtak a menhely környezeti-nevelési, és egyéb programjai.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12607 - 12617 / 20681