Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szúnyogirtás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 17.

Image

Magyarország Kormánya elrendelte hazánk területén a csípőszúnyog gyérítést. A légi irtásra július 17-én, pénteken napnyugtát megelőzően kerül sor. Rossz idő esetén a tartaléknapok: július 18-a és 19-e. A felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre veszélytelen, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.
Tovább...
 
Játékos családi nap a felelős állattartás jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 17.

Image

Második alkalommal szervez családi napot a felelős állattartás jegyében a HEROSZ Fehérvári Állatotthona és a Fehér Palota Üzletközpont. Július 18-án, szombaton a bevásárlóközpont parkolójába várják a játékos kedvű, állatbarát családokat, akik a versenyfeladatok teljesítésével értékes jutalmakat nyerhetnek, közben pedig a helyszínen megismerkedhetnek a menhely lakóival.
Tovább...
 
Napokig eltart még a zöldhulladék elszállítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. július 17.

Image

Jövő hét végéig biztosan eltart még a vihar által kidöntött fák, leszakított ágak, gallyak eltakarítása a város területéről. A Belvárosból a kertvárosi területek felé haladnak a Városgondnokság dolgozói, akik összesen négy, 25-30 fős csoportban dolgoznak.
Tovább...
 
Vadkilövés Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 17.

Image

A lakossági bejelentésekre reagálva, a rendőrségtől vadgyérítési engedélyt kapott a Sóstói Vízmű Véderdő területén napnyugta és napkelte közötti időszakban a Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság, akik július 18-án, szombattól kezdik a vadak kilövését. A szakemberek a közelben lakók megértését és türelmét kérik, a lövésekkel kapcsolatos hanghatások miatt.
Tovább...
 
JÚLIUS 18-ÁN, SZOMBATON LESZ AZ IDEI KÖFÉM-NAP A SPORTPÁLYÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 17.

Image

A Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület idén is megrendezi a Köfém-napot július 18-án, szombaton a Köfém Sportpályán. Az egész napos programra mindenkit szeretettel várnak: ebben az évben sem marad el a hagyományos Köfém-nap focikupa, de lesz arcfestés, légvár, trambulin, rendőrségi, tűzoltó és honvédségi bemutató is továbbá játékos vetélkedőkkel is készülnek a szervezők.
Tovább...
 
Újra a "kispolszkisoké" lesz Agárd Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 17.
Idén 11. éve szervez nyári találkozót a Club126, amely belföldi és külföldi résztvevőink szerint nemzetközi viszonylatban is az egyik legjobb hangulatú találkozó. Azonban az elmúlt 10 év után a szervezők úgy érezték, hogy némi változás nem árt, így idén kicsit más jellegű találkozó várható, mint az elmúlt években.
Tovább...
 
Minden építés alapja 2015 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 16.

Image

A beton.hu a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MABESZ) és tagvállalataiknak támogatásával 2015-ben első alkalommal meghirdeti a „Minden építés alapja 2015” elnevezésű pályázatát a betonból tervezett köz- és lakóépületek, üzemek, telephelyek építész tervezői számára. A pályamunkák leadásához még három hét áll rendelkezésre.
Tovább...
 
Módosult a hadigondozásról szóló törvény Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. július 16.

Image

Módosult a hadigondozásról szóló 1994. évi XLV. törvény (a továbbiakban: Hdt.). A módosítás alapján anyagi támogatás illeti meg azokat is, akiknek férje, édesapja 1938. november 2-a és 1945. május 9-e között a volt magyar királyi honvédség és csendőrség kötelékében szolgált, függetlenül állományviszonyától és rendfokozatától és attól a ténytől, hogy az 1947. február 10-én Párizsban, Magyarország képviselői által aláírt békeszerződés következtében mely ország állampolgárává vált.
Tovább...
 
Elbontották a Széchenyi út 76/A épületet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 15.
Székesfehérvár Önkormányzata határozott lépéseket tett a tulajdonában álló Széchenyi út 76. szám alatti, hosszú évek óta súlyos gondokat okozó ingatlan sorsának rendezése ügyében. A telken álló, szociális bérlakásoknak helyet adó két épület közül az „A” tömböt már elbontották, a bérleti jogviszonnyal rendelkezőknek a város más pontjain ajánlottak lakhatást, és a jövőben sor kerül a „B” épület elbontására, majd az ingatlan eladására és a terület hasznosítására is.
Tovább...
 
Börcsök Olivért köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. július 15.

Image

Dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadta Börcsök Olivért és köszöntötte a közelmúltbeli kulturális versenyeken szerzett eredményei elismeréseképpen. A 2015-ös Versünnep II. helyezettje, a Fejér Megyei Diáknapok hatszoros aranyérmese és a Starfactory Veszprém tehetségkutató különdíjasa lett. A polgármesteri beszélgetésen és a díjátadáson jelen volt Mészáros Attila alpolgármester, valamint a díjazott diák két tanára és családja is.
Tovább...
 
KILÁTÓ ÉS LAKOMATEREM IS LESZ GORSIUMBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. július 15.

Image

A Gorsium régészeti park területén zajló nagyszabású beruházás, a "Quies Gorsiense - Gorsium a kikapcsolódás antik szigete” című program munkálatait nézhették meg az újságírók. A több mint 650 millió forintos Európai Uniós forrásból megvalósuló beruházás költségeihez Fehérvár több mint 123 millió forintnyi önrésszel járul hozzá.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14279 - 14289 / 20585