Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
MAGYAR KÉZMŰVES FAGYLALT NAPJA Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 05.
Május 8-án, csütörtökön tartják a Magyar Kézműves Fagylalt napját. Ezen a napon féláron lehet fagylaltozni az akcióban résztvevő cukrászdákban. A fagyi napja idén sem marad el, Fehérvárról eddig négy fagylaltozó jelezte részvételi szándékát az országos mozgalomban. A kezdeményezés célja, hogy a hátrányosabb helyzetű személyek is részesedjenek a fagyi örömében. A lista folyamatosan bővül, így érdemes az utolsó nap is megnézni azt!
Tovább...
 
Megkezdődik a Lövölde utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 05.

Image A Saára Gyula -program keretében megkezdődik a Lövölde utca felújítása. Az előreláthatólag három hétig tartó munkálatok miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani ezen a szakaszon.

Tovább...
 
Átadták a Regionális Atlétikai Központot Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. május 05.

Image Közel másfélezer sportoló felvonulásával indult, majd a Regionális Atlétikai Központ sportos átadásával nyílt meg az idei Fehérvári Sportmajális a Bregyó-közben. A külső futópályákat sportolók és amatőrök közös futással avatták fel, amelyen részt vett dr. Cser-Palkovics András polgármester és Miklósa Erika operaénekes is. Sokan voltak kíváncsiak atlétikai központ fedett csarnokára, szakmai vezetéssel folyamatosan indultak a csoportok.

Tovább...
 
A héten lesznek az óvodai beiratkozások Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 05.

Image Ezen a héten, május 6-án, 7-én és 8-án, kedden, szerdán és csütörtökön 08.00 órától 13.00 óráig és 14.00 órától 17.00 óráig lesznek az óvodai beiratkozások Székesfehérváron. Beíratható minden olyan gyermek, aki 2014. augusztus 31-ig betölti a harmadik életévét.

Tovább...
 
Csak párbeszéddel kezelhető a lakók és a lakásszövetkezet vezetői közötti fesztültség Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. május 03.

Image Találkozót kezdeményezett dr. Cser-Palkovics András polgármester azokkal az önkormányzati képviselőkkel, akiknek területén a Székesfehérvári I. számú Lakásfenntartó Szövetkezet által üzemeltetett épületek találhatóak. Az egyeztetésen mindenki egyetértett abban, hogy segíteni kell a lakókat a lakásszövetkezet vezetői és a lakók között kialakult feszültség kezelésében.

Tovább...
 
HÜLLŐKIÁLLÍTÁS A SZABADMŰVELŐDÉS HÁZÁBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 03.
A Szabadművelődés Házában május 4-ig, reggel 9-től este 18 óráig lehet megtekinteni a Hüllő-Zoo nevű hüllőkiállítást. Az eseményen olyan állatokkal találkozhatnak az érdeklődők, mint a varánusz, a leguán, vagy pápaszemes kajmán. A különleges élőlények helyes tartásáról Tóth Attilától, az állatok gazdájától kaphatnak tájékoztatást a látogatók. A kiállításon megjelentek a különleges állatokon kívül a szemet gyönyörködtető köveket és ékszereket is megnézhetik, illetve megvásárolhatják.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Sportmajálishoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. május 01.

Image 2014. május 1-jén, csütörtökön a Sportmajális rendezvényhez kapcsolódóan forgalomkorlátozások várhatóak. A helyszín közelében egész napra, a sportolói felvonuláshoz kapcsolódóan pedig időszakosan vezetik be ezeket az intézkedéseket.

Tovább...
 
Mozdulj Fehérvár! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. április 30.

Image Mozdulj, Fehérvár! Negyedszer hangzik el a felszólítás, amellyel mindenkit aktív kikapcsolódásra bíztatnak május elsején. A fehérvári sportegyesületek, klubok felvonulásával indul a Sportmajális május 1-jén, 09.00 órakor a Palotai útról a Bregyó-közbe, ahol közös futással avatják fel a Regionális Atlétikai Központot. A részletes programokról sajtótájékoztató keretében számolt be dr. Cser-Palkovics András polgármester, F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Hirt Károly, az ARAK elnöke.

Tovább...
 
Szerkezetkész az Alba Medical Hotel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. április 30.

Image Az Alba Medical Hotel, Székesfehérvár új szállodájának tartószerkezete elérte a legmagasabb pontját, ennek alkalmából a beruházó MEDIUS Tours Kft. épületbejárás keretében mutatta be az épületet a szakmai közönségnek és a sajtó munkatársainak. Az eseményen beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Horváth Imre a MEDIUS Tours Kft. ügyvezetője. A Székesfehérvár belvárosában a csónakázó tó partján található négycsillagos egészségturisztikai hotel fejlesztéséhez az Európai Unió és a Magyar Állam az Új Széchenyi Terv keretében közel 1 milliárd forint támogatást nyújtott. Az átadásra 2015. tavaszán kerül sor.

Tovább...
 
Folytatja Közelebb a polgárokhoz programsorozatát a Fehérvári Állatotthon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. április 30.

Image A tavalyi sikerekre való tekintettel idén is megrendezi a „Közelebb a polgárokhoz” című programsorozatát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A menhely a következő hónapokban öt alkalommal települ ki a Belvárosba saját pavilonjával, hogy népszerűsítse tevékenységét, tanácsadással segítse a felelős állattartást, adományokat gyűjtsön és önkénteseket toborozzon. A dr. Cser-Palkovics András fővédnökségével, az Önkormányzat és az Alba Plaza támogatásával megvalósuló program megnyitóját május 2-án, pénteken rendezik a bevásárlóközpontnál. – hangzott el a részleteket ismertető sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
Az Órajátéknál köszöntötték a ballagókat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. április 30.

A hagyományokhoz hűen Székesfehérvár egyik belvárosi jelképnél, az Órajátéknál köszöntötték tegnap délután a ballagó középiskolásokat. A végzős osztályokat képviselő diákok és tanáraik megtekintették az Órajáték ballagási formációját, melyet egy hónapig játszanak a Kossuth udvarban. A ünnepségen dr. Cser-Palkovics András polgármester és Kovács Jenő órásmester köszöntötte a fiatalokat, a műsorban közreműködött a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola fiúkara.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15181 - 15191 / 20590