Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lakossági fórum az Új Belváros  Várkörút rehabilitációjaprojektről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. április 23.

Image Lakossági fórumon mutatják be az „Új Belváros – Várkörút rehabilitációja” című projektet 2014. április 30-án, szerdán 16.00 órakor a Városháza Dísztermében.

Tovább...
 
Szűrések Éjszakája Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. április 22.

Image Az emlőszűrési részvétel növelése a célja a Szűrések Éjszakája programnak, amelyet április 25-én, pénteken rendeznek meg országszerte. A Távírda utcai Rendelőintézetbe szóló új formátumú meghívót, amelyet országosan először Fejér megyében tesztelnek, 400 hölgy kapja meg a napokban – jelentette be sajtótájékoztatón Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Szabó Bakos Zoltánné, a Fejér Megyei Szent Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási igazgatója és Dr. Pásztor László, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének egészségfejlesztési osztályvezető főorvosa.

Tovább...
 
Megkezdődik a Mikes Kelemen utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 22.

Image Megkezdődik a Mikes Kelemen utca felújítása 2014. április 23-án, szerdán. A munkák idején a környéken lakók a Mancz János utcai parkolót vehetik igénybe.

Tovább...
 
II. ÖREGHEGYI EGÉSZSÉGNAP Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 22.

Image Egészségnapnak ad otthont az Öreghegyi Közösségi Ház április 26-án, szombaton. Az egész napos rendezvényen sokféle szűrőprogrammal, bemutatókkal, tanácsadással, családi programokkal és kóstolókkal várnak mindenkit. Jóga, gerinctorna, zumba és meridiántorna mellett kardiológus, kineziológus, pszichológus továbbá családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket!

Tovább...
 
Nyuszisimogató lesz hétfőn a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 18.

Image Ismét megrendezi hagyományos nyuszisimogató programját a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Ezúttal húsvét hétfőn, 14.00 órától várják a családokat a Takarodó út 5. szám alatti menhelyen.

Tovább...
 
Katasztrófavédelmi ifjúsági versenyek Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. április 18.

Image A Magyar Polgári Védelmi Szövetség kiírása alapján rendezték meg az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Dunaújvárosban és Székesfehérváron esedékes fordulóját.

Tovább...
 
A holokauszt áldozataira emlékeztek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. április 18.
A holokauszt magyarországi áldozataira emlékeztek Székesfehérváron. A Zsinagóga Emlékműnél tiszteletadást tartottak, melyen Neubart István, a Székesfehérvári Zsidó Hitközség Elnöke az emlékezés és az emlékeztetés fontosságára hívta fel a figyelmet. A Vörösmarty Színházban dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg a Holokauszt Dokumentációs Központ és Emlékhely igen megrázó és magával ragadó vándorkiállítását, amely a magyar zsidók Auschwitzba történő deportálását mutatja be.
Tovább...
 
A NAGYHÉT ÜNNEPEI SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 17.

Image A Nagyhét alkalmából a szokásokhoz híven több ünnep is lesz Fehérváron. Nagycsütörtökön az olajszentelési szentmisét és az utolsó vacsora emlékmisét tartják meg. Pénteken 15 órától indul a város keresztútja, amelyet a 19 órakor kezdődő szentmise követ. Április 20-án, Nagyszombaton 19 órakor tartják a feltámadási szertartást és szentmisét. Végül Húsvétvasárnap délelőtt 10.30-kor szentmisére várják a híveket a Székesegyházban.

Tovább...
 
Megtekinthető a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. április 17.

Image Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megindította az Alcoa-Köfém Kft. tulajdonában álló Verseci utca - Bicskei vasútvonal - Nagyszombati árok - C jelű árok által bezárt területre vonatkozóan a helyi építési szabályzat és a szabályozási terv módosítását. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a nyilvánosság biztosítása érdekében a város honlapján és a Főépítészi Iroda előtti (Városház tér 1. fsz.) hirdetőtáblán is megtekinthető a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja.

Tovább...
 
Átvették képviselői megbizatásukat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. április 17.

Image Ünnepélyes keretek között vette át megbízólevelét Vargha Tamás és Törő Gábor országgyűlési képviselő a Hiemer-házban. Dr. Bóka Viktor, Székesfehérvár jegyzője, a Helyi Választási Iroda vezetője ismertette a választás eredményét, majd a Választási Bizottságok elnökei átadták a megválasztott képviselőknek a megbízóleveleket. A megjelenteket dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte.

Tovább...
 
Gyárlátogatás a Polyax Kft-nél Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. április 17.
A Polyax Alkatrészgyártó Kft-hez látogatott el dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki a cég legújabb, 2012-ben elkészült üzemcsarnokát tekintette meg. Az új részlegben négy üzem készíti folyamatosan alkatrészeket, elsősorban az autóipar számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15214 - 15224 / 20590