Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
"Megadatott az a lehetőség, hogy lezárhassunk egy húszéves értékvitát" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. november 11.

ImageMegjelent Ablonczy Bálint Az alkotmány nyomában című kötete, melyben beszélgetések olvashatók Szájer József néppárti EP-képviselővel és Gulyás Gergely országgyűlési képviselővel az új alaptörvény születésének körülményeiről. Kövér László, az országgyűlés elnöke a könyvet méltatva kijelentette, 2010-ben megadatott az a lehetőség, hogy eldöntsünk egy húszéves értékvitát.

Tovább...
 
Orbán: A kormány a tehermegosztást pártolja Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. november 11.

ImageA magyar kormány morálisnak és helyénvalónak tartja a tehermegosztást az üzleti élet, az állami szektor és a háztartások között, és ez az álláspont határozta meg eddigi gazdasági intézkedéseit - közölte tegnap Londonban Orbán Viktor.

Tovább...
 
Hangsúlyozzuk ki a természetes szépséget! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. november 11.

ImageEgyre nagyobb divatját éli korunkban a sminktetoválás. Mindenki szeretne egyre szebb és szebb lenni, s úgy kelni fel reggel az ágyból, hogy ne kelljen a szemceruzával vagy a rúzzsal bajlódni munkába sietve. Mert ugye itt az idő-tényező is. Mindenki rohan, kiszámolva éli a létezés minden másodpercét, s a napi fél órás sminkelési idők igenis számítanak az elvégezendő feladatok, avagy a jó dolgok élvezése tekintetében! Nem mindegy azonban, hogy kinek a tetováló tűjét engedjük közel az arcunkhoz ...

Tovább...
 
Átadták az Eurosped új hatezer négyzetméteres raktárcsarnokát Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. november 11.

ImageÁtadták az Eurosped Zrt Székesfehérvári Logisztikai Központjában azt az új, 6000 négyzetméter alapterületű új raktárépületet, melyhez a cég az Új Széchenyi Terv keretében nyert pályázati támogatást. A beruházás első üteme egy 11 ezer négyzetméteres csarnok megvalósításának.

Tovább...
 
Átalakul a rokkantsági nyugdíjrendszer Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. november 11.

ImageOlyan törvényjavaslat kidolgozását rendelte el a Kormány a rokkantsági nyugdíjrendszer átalakítására, amelyben a hangsúly a rehabilitáción és a foglalkoztatás elősegítésén kell legyen – hangsúlyozta Giró-Szász András kormányszóvivő csütörtök délután, Soltész Miklós államtitkárral tartott sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Elbúcsúztatták a katonákat - Kongóba, Koszóvóba és Boszniába mennek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. november 10.

ImageAz Egyesített Balkáni Hadszíntérre, illetve Kongóba induló katonákat búcsúztattak Székesfehérváron, az MH Összhaderőnemi Parancsnokságon. Decembertől Koszovóban tizenegy, Bosznia-Hercegovinában huszonkét, Kongóban pedig egy katona kezdi meg külszolgálati feladatait.

Tovább...
 
Közgyűlés - városi ajándékbolt létrehozásáról is határoztak Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. november 10.

ImageA Közgyűlés elején a testület megemlékezett a szerdán elhunyt Széchenyi díjas dr. Fitz Jenő régészprofesszorról. A város polgármestere dr Cser-Palkovics András méltatta Székesfehérvár Díszpolgárát, majd a testület egyperces néma felállással emlékezett a professzorra. Döntöttek egy jótékonysági est életre hívásáról és egy városi ajándékbolt létrehozásáról is. A nyílt ülés végén pedig beszámolt elmúlt évi tevékenységéről a város hat tanácsnoka.

Tovább...
 
A segítőket köszöntötték a Szociális Munka Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. november 10.

ImageSzékesfehérvár Önkormányzata ünnepséggel köszöntötte a szociális szektorban dolgozókat. A Szociális Munka Napja alkalmából dr. Cser-Palkovics András mondott köszönetet a résztvevőknek azért, hogy az elesettek mindennapjait egész évben segítik. Ez a program adott alkalmat arra is, hogy a nyugdíjba vonuló Koska Györgynét köszöntse Székesfehérvár polgármestere. Az Egyesített Szociális Intézmény vezetője nemrég országos kitüntetésben is részesült. A Dr. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter által adományozott elismerést a Parlamentben vehette át a szakember.

Tovább...
 
Visszavonták a szmogriadót Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. november 10.

ImageMár nincs érvényben a szmogriadó tájékoztatási fokozata Székesfehérváron, mert határérték alá süllyedt a szálló por átlagkoncentrációja.

Tovább...
 
804.795 Forinttal támogatták a gyermekotthont Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. november 09.

ImageSzent Iván éjjeléhez legközelebbi szombaton országszerte tízezrek látogatnak éjszaka nyitva tartó múzeumokat. Székesfehérvárn idén több mint négyezer látogató vett részt a Múzeumok Éjszakáján, mely 15 szervezet összefogásával valósult meg. 20 helyszínen 55 programot szerveztek, amik 200 forintért megvehető karszalaggal voltak látogathatók. A bevétel jótékonysági célokat szolgál, melyből a Fejér Megyei Gyermekvédelmi központ fiataljainak múzeumlátogatását támogatták a szervezők.

Tovább...
 
Arany Rózsával díjazták Székesfehérvárt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. november 09.

ImageArany Rózsa-díjat kapott Székesfehérvár a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen. Az elismerés rangját jelzi, hogy a díjat régiónként évente csak egy település kaphatja meg. A Nefelejcs Óvoda környezetvédelemért és környezetszépítésért végzett munkáját minisztériumi elismeréssel díjazták. Az október 28-án, Százhalombattán, több mint háromszáz önkormányzat képviselőjének jelenlétében átadott díjakat sajtótájékoztatón mutatta be Brájer Éva alpolgármester és Gróf Istvánné, az óvoda vezetője.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 16974 - 16984 / 20688