Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Vízóra-leolvasás a Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 27.

A Fejérvíz Zrt. 2008. május 27-től június 02-ig vízleolvasást végez Székesfehérváron az „E” ütemnek megfelelően, amely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti: Feketehegy, Hermann O. u., Ligetsor, Palotai u., Part u., Szárazrét, Szedres dűlő és út, Szent Gellért utca, Szömörce u., Szúnyog u., Tobak u., Vargacsatorna-part, Új Gellértsor.

Tovább...
 
Ahogy a Jobbik értékeli a legutóbbi közgyűlést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageA Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezete sajtótájékoztatót tartott a Szent István Könyvesházban ma délután. A téma ezúttal a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának legutóbbi közgyűlésén történtek értékelése volt.

Tovább...
 
ADÓVEVŐJÜKET KERESIK A TŰZOLTÓK! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. május 26.

ImageElveszett a székesfehérvári tűzoltóság két EDR kézi rádiója tegnap délután Székesfehérváron, a Bregyó közi szabadidőközpontban, a régiós családi nap rendezvény ideje alatt. A készülékek a civil emberek számára használhatatlanok, a tűzoltók munkájához, a káreseteknél történő kommunikációhoz, a kapcsolattartáshoz viszont elengedhetetlen fontosságú. A tűzoltóság kéri a becsületes megtalálót, tegyen bejelentést a 105-ös segélyhívón, vagy a rádiókat adja le a parancsnokságon a Szent Flórián 2. szám alá.

 
Lezárják a Várkapu utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

A Kortárs Művészeti Fesztivál egyik rendezvénye miatt holnap 6-21 óráig lezárják a Várkapu utcát Székesfehérváron. Azok, akiknek a Várkapu utcába szól a parkolási engedélyük, a program ideje alatt a környező parkolókat igénybe vehetik.

 
Aszalódtunk Aszalvölgyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 25.

ImageRúgták a bőrt, izzadtak piszkosul – és a portól bizony piszkosan – a Fidesz által rendezett pikniken a focibajnokságra benevezett férfiak és ifjú titánok. Az Aszalvölgyi Partyra sajnos mégsem tudott eljönni Szíjjártó Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke, így csapatának, a „Fidelitas”-nak – valószínűleg ebbéli bánatában – a bajnokságon csak az utolsó helyezést sikerült megszereznie.

Tovább...
 
Kegyelmet a székesfehérvári királysíroknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Nyílt levél   
2008. május 24.

ImageA III. Béla Lovagrend "magistere", dr. Töpler László egy nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz a Nemzeti Emlékhely kapcsán, amit most teljes hosszában közzéteszünk. Lévén az ügy minden székesfehérvári lakót (sőt, nemcsak a helybelieket!) értinti, s mielőbbi KÖZÖS fellépést kíván.

Tovább...
 
Megyenap és EU-konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

ImageHolnap rendezik meg Martonvásáron az idei Megyenapot, amely a könnyed szórakozásra vágyóknak érdekes és élvezetes programokat kínál. Ezen kívül a meghívott szakértők számára EU-konferenciát is tartanak a testvérkapcsolatokról és arról, hogy jó-e Magyarországnak az EU-tagság?

Tovább...
 
Megnyílt a Cicaóvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

A Takarodó úti állatotthonban ma adták át az európai normáknak megfelelő Cicaóvodát. Az önkéntesek és a német támogatók segítségével létrehozott új épületbe az oltott, egészséges állatokat helyezik majd el. A menhelyről tavaly több, mint 400 kutyus és közel 90 macska került szerető gazdikhoz. Az állatok örökbeadása, illetve örökbefogadása kapcsán a 22/379-374-es telefonszámon lehet érdeklődni.

 
Lakossági fórum az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

Östör Annamária, a 14. számú választókörzet képviselője lakossági fórumot tart hétfőn, 17:30-kor az Öreghegyi Közösségi Házban. A téma ezúttal a csatornázás és egyéb, a közéletet érintő kérdés lesz. A meghívott vendégek: Knizse Gyula, a Székesfehérvár Város és Térsége Szennyvízcsatorna-hálózat Bővítési Önkormányzati Társulás elnöke, Gyenes Győzőné, a Beruházási Iroda vezetője és Tímár Tibor, a Városgondnokság munkatársa.

 
Forgalomkorlátozás a Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

A Balatoni úton forgalomkorlátozás lesz május 26-tól augusztus 31-ig. Az építési munkák ideje alatt lezárják a Batthyány úti vasúti átjárót, ezért a Batthyány út a Rádió út – Vásárhelyi út útvonalon, valamint a Csíkvári út irányából közelíthető meg. Lezárják továbbá a Balatoni út - „Kis Balatoni” út csomópont „Kis Balatoni” úti ágát is, ezért a „Szilvamag” területére és az abból nyíló utcákba a Rádió út felőli irányból lehet eljutni.

 
Aszalvölgyi piknikre hívják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 23.

ImageCsaládi kikapcsolódásra várják a székesfehérváriakat holnap, 10 órától a Lehel utcai játszótér futball-pályáján. Az egész napos rendezvény programjában gyermekjátékok és közös főzés is szerepel, valamint focibajnokságot is tartanak. A Fidelitas focicsapatát Szíjjártó Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke vezeti. A piknik házigazdája Bezzegi Pál, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség képviselő-jelöltje lesz.

 
<< Első < Előző 1851 1852 1853 1854 1855 1856 1857 1858 1859 1860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20439 - 20449 / 20505