Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nemzetközi Babahordozó Hét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 11.
Az Alba Babahordozó Egyesület 12. alkalommal várja a családokat és a családalapítás előtt állókat a Nemzetközi Babahordozó Hét háromnapos rendezvényére. Október 11-13-a között A Szabadművelődés Háza ad otthont az eseménynek, ahol változatos programokkal, érdekes előadásokkal, gyakorlati bemutatókkal és szakértőkkel találkozhatnak az érdeklődők.
Tovább...
 
Az őszi erdő veszélye: a kullancs Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 11.
A kullancsok tavasszal és ősszel érik el szaporodásuk csúcsát. A nőstények aktivitását befolyásolja a napsugárzás, a páratartalom és a nedvesség. A langyos őszi időjárás és a páradús (eső utáni) környezet idillikus számukra.
Tovább...
 
Szemünk fénye - amit a látásról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 11.
A látás az egyik leginkább összetett érzékünk. A szem felépítése rendkívül összetett: több, mint kétmillió alkotóelemből áll! Szemeink egészségét nagyon sok dolog veszélyezteti: a száraz, meleg levegő, a huzat, a dohányfüst, a számítógép előtti munka / a mobiltelefonunk folyamatos használata.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 11.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
A legtöbb embert érdekli, milyen üzletek vannak otthona közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Ambrus Ábrahám   
2019. október 11.
A kisboltok egyáltalán nem hagyják hidegen a fogyasztókat. Szinte nincs is olyan ember, aki ne érdeklődne az után, hogy a környékén milyen vásárlási lehetőségei vannak, sőt döntő többségük be is tér ezekre a helyekre – mutat rá az egymás közelében élők közösséggé szerveződését segítő alkalmazás, a Miutcánk által készített kutatás.
Tovább...
 
Országos véradó nap – Fejérben is Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. október 10.
A hagyományokhoz híven a katasztrófavédelem a Magyar Vöröskereszttel közösen országos véradást szervezett a Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából. Október kilencedikén a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete a Fehérvári Civil Központban várta a véradókat.
Tovább...
 
Szurguti vendégek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 10.
A hanti nép mindennapi életét, szokásait, népdalait ismerhetik meg mindazok, akik ellátogatnak október 15-én, kedden a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületébe a Rokon Népek Napja alkalmából. A Reguly 200 Emlékév sorozat keretében érkezik Székesfehérvárra Vera Kondratyeva énekes és Olga Kornyienko rendező, akik hanti nyelven mesélnek magukról, népükről, munkásságukról a 16.30 órakor kezdődő rendezvényen.
Tovább...
 
Giro Fesztivál Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. október 10.
Székesfehérvárra érkezik a 2020-as Giro d’Italia Nagy Rajtjára hangoló országos roadshow. Az október 19-én, szombaton megrendezésre kerülő Giro Fesztivál Székesfehérvár egész napos sportos és élményekkel teli programsorozatáról sajtótájékoztatón számolt be Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, Mészáros Attila alpolgármester, valamint a fehérvári kerékpáros szervezetek nevében Oláh Gábor, a Szingo Szabadidős Sportegyesület képviselője.
Tovább...
 
A kultúra és a turizmus összeköt Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. október 10.
A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében hívta tanulmányútra Székesfehérvárra a belföldi újságírókat a Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ és a Magyar Turisztikai Ügynökség. A Szent István Király Múzeum Hetedhét Játékmúzeumában az „Év kiállítása” díjas Vonalba zárt történetek tárlatot nézték meg, majd részt vettek a Fénybütykölde interaktív foglalkozáson.
Tovább...
 
Ingyenes szűrések csütörtökön, a Látás Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. október 10.
Október 10-én, csütörtökön ismét Székesfehérvárra érkezik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja. Ezúttal a Látás Világnapjához kapcsolódóan végeztethetőek majd ingyenes szűrések, érkezési sorrendben a Huszár utca 2. szám előtti parkolóban.
Tovább...
 
Szakértők ajánlják: őszi finomságokkal a téli vírusok ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Födő Tamás   
2019. október 09.
A nyár vége óta sok energiát elfogyasztottunk, itt az ideje, hogy feltankoljuk szervezetünket vitaminokkal! A NaturMed Hotel Carbona szakértői arra adnak tippeket, hogyan készíthetjük fel immunrendszerünket télre, és hogyan köthetjük össze a kellemest a hasznossal, a feltöltődést a finom ízekkel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8449 - 8459 / 20590