Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Itt a pollenallergia időszaka! Az autóját is tisztítsa ki! Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 26.
A mutatós plüsskárpit a poratkák kedvelt élőhelye, a kiömlött kávéfolt a szőnyegen ideális hely a baktériumok megjelenéséhez, a tavalyi pollenszűrővel működtetett klíma hatásfoka mellett pedig akár lehúzott ablakkal is közlekedhetnénk. Mit tegyünk, hogy az allergéneket száműzzük az autónkból?
Tovább...
 
Negyedszázada működik nyugdíjas klub Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 26.
A polgármester köszöntötte a 25 éves Vízivárosi Nyugdíjas Klubot, kifejezve: az ilyen szívvel-lélekkel élő és működő közösségek által gazdagabb a város. Az aktív szervezet jelenleg 30 tagot számol, heti rendszerességgel összegyűlnek egy beszélgetésre vagy vesznek részt közös programokon, kirándulásokon.
Tovább...
 
Eltűnt tervrajzok – múzeumi foglalkozás az Ikarus kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 26.
Eltűnt tervrajzok címmel indítanak múzeumpedagógiai foglalkozásokat az Ikarus, a busz című kiállításhoz kapcsolódóan. A táborozó gyerekcsoportoknak és családoknak szóló programra előzetes bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban várja a résztvevőket a Szent István Király Múzeum.
Tovább...
 
Átvették diplomájukat az első, végzett digitális szakemberek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 26.
Sikerrel zárult az az országosan egyedülálló, digitális felnőttképzési program, melyet közösen indított az Alba Innovár Digitális Élményközpont, az Arconic és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara. A januárban kezdődött 320 órás tanfolyam eredményeként 11 arconicos dolgozó vette át digitális közép-, illetve emeltszintű diplomáját. A frissen végzett szakembereket a Városházán köszöntöttek tegnap délelőtt.
Tovább...
 
Kézműves harapnivalók, borok és autentikus színpadi műsorok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 25.
Szombaton rendezik Pákozdon a Gasztro-Fesztet: lesz halfőző verseny, kézműves harapnivalók és borkóstolás, a színpadon pedig autentikus műsorok szórakoztatják a közönséget egészen estig.
Tovább...
 
Hal négyesben: még kaphatóak jegyek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 25.
Feketehegy-Szárazréten Kozáry Ferenc viszi színre az idei nyári színház előadását: a Hal négyesben című zenés krimi-komédiában három vonzó milliomos lány és az inasuk játsszák a főszerepet, sok meglepetéssel fűszerezve. A négy júliusi időpontra jegyeket a Tourinform Irodában és az előadás helyszínén lehet vásárolni.
Tovább...
 
A hadifogságban elhunyt Gyóni Géza költőre emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 25.
Gyóni Gézára, a szibériai hadifogságban mindössze 33 évesen elhunyt költőre emlékeznek június 25-én, kedden a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Az esemény a díszudvaron kezdődik, majd az intézményben egy előadással folytatódik, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Huszártalálkozó a Tenkes Csárdában Nyomtatás E-mail
Írta: Török Gergő Zoltán   
2019. június 25.
Az idei évben huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Tenkes Hadjárat és Huszártalálkozó. A nagy múltú rendezvény egyik záró állomása a nemrégiben ismételten Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett Tenkes Csárda, ahol is számos gyermekprogrammal, előadással és fenséges gasztronómiai fogásokkal tarkított Huszár Hétvégét tartanak. A 2019. június 29-én, szombaton megrendezésre kerülő rendezvényről Kovács Gáborral, a Tenkes Csárda tulajdonosával beszélgettünk.
Tovább...
 
Az Öreghegyi Dispután mutatják be a Trianoni Szemle új számát Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. június 25.
Az Öreghegyi Disputa következő estjén, június 25-én, kedden mutatják be a negyedévente megjelenő Trianoni Szemle című folyóirat következő számát. A disputa vezetője, Bobory Zoltán ezúttal Szidiropulosz Archimédesszel, a folyóirat főszerkesztőjével, a Trianon Kutatóintézet Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnökével, valamint Domonkos László és Sipos Endre szerkesztőkkel beszélget.
Tovább...
 
Látogatók százait fogadta a hetedik Fehérvári Egészségpia Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 24.
Idén is népszerű volt a látogatók körében a Fehérvári Egészségpiac, melyet hetedik alkalommal rendeztek meg a Jancsárkert termelői és biopiacon az egészséges életmód és a korszerű, környezetbarát életvitel népszerűsítésére.
Tovább...
 
Múzeumok éjszakája 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Bár a Székesfehérvárra szombaton kora este érkezett vihar és nagy eső a kültéri rendezvényeket elmosta, a Múzeumok Éjszakájára érkezők bőven válogathattak kedvükre való programot a város kulturális tereiben. A különleges éjszakán számtalan olyan kulturális értékkel is találkozhattak, amelyek a mindennapokban rejtve maradnak előttünk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8977 - 8987 / 20585