Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Könyvbemutató, egészségmegőrző programok, kamarazenei koncertek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Kulturális, egészségmegőrző programoknak, lakossági fórumoknak, közösségi összejöveteleknek, szakköröknek, Nyitott tornatermi óráknak ad mostantól otthont a csalai közösségi tér.
Tovább...
 
A Sumákok nyerték a Bejczy Antal robotépítő versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 24.
Kihirdették a középiskolásoknak szóló, negyedik alkalommal meghirdetett Bejczy Antal robotépítő verseny eredményeit az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán.
Tovább...
 
Záróvizsgát tettek az első Sportközgazdász mesterszak hallgatói Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, BCE Székesfehérvári Campusa   
2019. június 24.
Sikerrel zárult a Sportközgazdász mesterképzés első évfolyama a BCE Székesfehérvári Campusán.
Tovább...
 
Nagyszabású turisztikai fejlesztés a Székesfehérvári Egyházmegyénél Nyomtatás E-mail
Írta: Székesfehérvári Egyházmegye, Csordás Csilla   
2019. június 24.
Új látogatóközpont, turisztikai fejlesztések, zarándokház építése is szerepel „A Magyar Szent Család nyomában tematikus zarándokút fejlesztése a Székesfehérvári Egyházmegyében GINOP-7.1.4-16-2016-00006” projektben. A Székesfehérvári Egyházmegye a 2017-ben elnyert másfélmilliárd forintos támogatásból elkezdődött egyes beruházásokat sajtónyilvános eseményen mutatták be.
Tovább...
 
Döntöttek a Notre Dame felújításához nyújtott támogatás átutalásáról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 24.
Legutóbbi ülésén döntött Székesfehérvár Közgyűlése arról, hogy a pénzbeli adományok fogadását végző alapítvány Kárpátok Alapítvány-Magyarország szervezetén keresztül juttatják el a Notre Dame újjáépítéséhez nyújtott városi felajánlást. Mint azt dr. Cser-Palkovics András polgármester korábban bejelentette, az Önkormányzat 10 ezer euróval segíti a nemes célt.
Tovább...
 
Felavatták Pákozdon a Béke Lángja emlékművet Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2019. június 24.
Ünnepélyes pillanatokkal és a Béke Lángja emlékmű avatásával nyílt meg VII. Emlékparki Nyár programsorozat a Pákozdi Katonai Emlékparkban. A rendezvényen került sor az osztrák Béke Lángja Alapítvány által alapított Béke Lángja kitüntetés átadására is. Az emlékpark a Múzeumok Éjszakája programsorozat kapcsán is sok látnivalót kínált a látogatóknak.
Tovább...
 
Épített örökségünk üzenete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 24.
Ünnepi pillanatokkal kezdődött a Múzeumok Éjszakája Székesfehérváron. Felavatták és megszentelték a felújított Szent II. János Pál pápa teret a Szent István-székesegyház előtt. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Kulcsár Mihály, a Siklósi Gyula Várostörténeti Kutatóközpont igazgatója. A teret Spányi Antal megyéspüspök áldotta meg.
Tovább...
 
Szombaton avatják a II. János Pál pápa teret Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 21.
A megszépült II. János Pál pápa tér avatásával kezdődik szombaton a Múzeumok Éjszakájának programsorozata. Megnyitja kapuit a Szent Anna-kápolna, körsétát tehetünk a Városházán, este pedig médiainstallációkkal kísért fúvós koncertet tartanak a Díszudvarban.
Tovább...
 
Múzeumi programkavalkád szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 21.
A Budenz-ház, a képtárak, a Nemzeti Emlékhely, a Játék- és a Patikamúzeum, az Országzászló téri épület, valamint a Gorsium is bekapcsolódik a Múzeumok Éjszakájába. A színes és izgalmas kínálatban a tárlatvezetések mellett múzeumi koncertek, családi foglalkozások, táncok, improvizatív műsorok, bemutatók, performance-ok és vetítések is szerepelnek.
Tovább...
 
Tudatos tervezés: kevesebb stressz, egészségesebb élet Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. június 21.
Hogyan őrizzük meg testi és lelki egészségünket a stressz ellenére? Miként maradhatunk kiegyensúlyozottak a rohanó hétköznapokban? A Coca-Cola vállalat két szakértőt kért fel - Almási Kitti pszichológust és Szűcs Zsuzsanna dietetikust -, hogy segítsenek a fenti kérdések megválaszolásában.
Tovább...
 
Emlékparki Nyár-megnyitó és Múzeumok Éjszakája a KEMPP-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 21.
Hadtörténelmi időutazást kínáló, gazdag programokkal várja az érdeklődőket szombaton a pákozdi Katonai Emlékpark. Kezdődik az VII. Emlékparki Nyár, felavatják a Béke Lángja Emlékművet, illetve tematikus tárlatvezetések és haditechnikai bemutatók is lesznek a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódóan.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9076 - 9086 / 20673