Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hogyan űzzük el a muslicákat? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 05.
ImageRomantikáznál, de a borospohárba egy csók alatt közel tíz borlégy fullad bele? Meglepnéd a párodat egy finom vacsorával, de a gyümölcsleves és az almás pite körül – undort keltve - nyüzsögnek a miniatűr rovarok? Hányingered van, miközben leviszed a szemetet, mert özönlenek ki belőle a muslicák? Itt a megoldás!
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele novemberben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 05.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat november 27-28-án vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
Tovább...
 
Hősi halottakra emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 01.
Hősi halottak, elhunyt katonák emléke előtt tisztelegtek a város és a megye képviselői. A sírkertekben és a Budai úti laktanyánál hajtottak fejet, majd a megemlékezések a Városház téri II. világháborús emlékműnél értek véget néma koszorúzással.
Tovább...
 
Vigasztalás evangéliumának megszólaltatása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 01.
November elsején, 16.00 órakor kezdődik a „Vigasztalás evangéliumának megszólaltatása” című ökumenikus megemlékezés a Béla úti temető díszravatalozója előtt. A zenés irodalmi összeállítást követően a történelmi (katolikus, református, evangélikus és baptista) egyházak képviselői szolgálnak.
Tovább...
 
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 01.
ImageHogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?
Tovább...
 
Hétfőn láthatja először a nagyközönség a limoges-i korpuszt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 01.
Hétfőtől a nagyközönség is megismerheti azt a csodálatos leletet, ami a Szent István-székesegyházban végzett feltárások során került elő: a 800 éves, zománcberakású limoges-i korpuszt a szentélyen belül találták meg. A kegytárgyról Szent Imre ünnepén az ásatás vezetője, Reich Szabina régész tart vetítéssel egybekötött előadást 15 órakor, az értékes leletet a Városháza emeleti folyosóján állítják ki.
Tovább...
 
Mécsesgyújtás lesz az Országalmánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 01.
ImageNovember 4-e a nemzeti gyász emléknapja Magyarországon. Vasárnap kora este Székesfehérvár Önkormányzata mécsesgyújtást szervez az Országalmánál az ’56-os hősök tiszteletére.
Tovább...
 
Ingyenes lesz a parkolás Fehérváron a kegyeleti napok alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. november 01.
November 1. és november 4. között Székesfehérvár összes fizető parkoló zónájában díjmentesen lehet majd parkolni – tájékoztatott Márkus Tibor, a Városgondnokság Parkolási Csoportjának vezetője. Csütörtökön és pénteken a Parkolási Csoport ügyfélszolgálata is zárva lesz. A Városgondnokság az ingyenes parkolással is szeretné megkönnyíteni a közlekedést a hosszú hétvégén.
Tovább...
 
Kétirányúsítás a kegyeleti napokra tekintettel a Fiskális úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 01.
A kegyeleti napok idején várhatóan megnövekszik a Béla úti köztemető környékén a közlekedők száma. Erre tekintettel október 31-én 17 órától november 5-én reggel 7 óráig visszaállítják a kétirányú forgalmi rendet a Fiskális út Béla út – Túrózsáki utca közötti szakaszán. A „31” és „31E” buszjáratok azonban ezekben a napokban is a terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
„A te városod, a te divatod, tervezd meg” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 01.
ImageA Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásaiból pedig limitált számú kiegészítő kollekció készül, amelynek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A zsűri által kiválasztott tíz pályaműből a közönség november 1-7. között szavazás útján választja ki a legjobbat.
Tovább...
 
Országos népzenei minősítő Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. november 01.
ImageTérségi és országos népzenei minősítőt rendez november 11-én, vasárnap 10 órától Rácalmáson a Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza és a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár. Az elsősorban Fejér megyében működő népdalkörök és citerazenekarok, valamint énekes és hangszeres szólisták részvételével megrendezendő programon minősítő fokozat és oklevél megszerzésére is lehetőség nyílik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9934 - 9944 / 20505