Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Folytatódik a város nyárfacsere programja Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 31.
2016-ban a Béke téren, legutóbb pedig a Rádió lakótelepen került sor a több mint 30 éves, elöregedett és balesetveszélyessé vált nyárfasorok kivágására – ezt most a Berényi úton folytatódik. A Mikszáth Kálmán utca és a Cserkész utca közötti szakaszon a nyárfák helyére a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. 16 nyugati ostorfát ültet majd. A fakivágásokat a szakemberek a héten kezdik meg.
Tovább...
 
Megszépült az Órajáték Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. október 31.
Ismét régi fényében ragyog az Órajáték. A figurák tavaszi megújulását követően most az épület külső homlokzatának újrafestése is megtörtént Székesfehérvár egyik legtöbb turistát vonzó látványosságán. Adventre külön programmal készülnek, és idén már díszvilágítás is várja az udvarba látogatókat - tudtuk meg Kovács András órástól.
Tovább...
 
Útfelújítás és parkolóépítés kezdődik a Szeder utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 31.
ImageAz ünnepi hétvége után út- és járdafelújítás, valamint parkolóépítés kezdődik a Szeder utcában. A beruházás az ÚT 2017-19. program keretében, mintegy 86 millió forintból valósul meg: a térkő burkolatú járda mellett 24 újabb parkolóhely is segíti majd a szedreskertiek mindennapjait. A kivitelezési munkálatok befejezését december 31-ig tervezik.
Tovább...
 
Tisztelgés a hősi halottak emléke előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 31.
ImageA fehérvári katonatemetőkben nyugvó hősi halottak, katonák emléke előtt tiszteleg a város:a koszorúzásokra október 31-én, szerdán délelőtt kerül sor. A sírkerteken kívül a Budai úti laktanyánál, valamint délben a Városház téri II. világháborús emlékműnél lesz megemlékezés.
Tovább...
 
Jól tanuló, szociálisan rászoruló fiatalokat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 31.
ImageSzékesfehérvár városa ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet megpályázni november 9-ig. A támogatást általános és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók igényelhetik.
Tovább...
 
Eldugult az orrod? Így szüntetheted meg pár perc alatt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 30.
ImageKíváncsi vagy arra az egyszerű gyakorlatra, amely segítségével pár perc alatt megszüntethető az orrdugulás? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 30.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Tudtad, hogy a macskák karmát is le kell vágni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 30.
ImagePersze, csak akkor, ha a cicus nem tudja kellőképpen koptatni. A túl hosszú karom folyamatos fájdalmat okozhat az állatnak, és a lába is deformálódhat!
Tovább...
 
Filmek hallássérülteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. október 30.
ImageFeliratos szerda címmel új sorozatot indít a Barátság mozi annak érdekében, hogy a siket és nagyothalló embereket is moziba invitálja. Az első ilyen szerda november 7-én lesz: ekkor két magyar filmet vetít magyar felirattal a város mozija.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele novemberben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 30.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat november 27-28-án vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
Tovább...
 
Leketyegett a téli időszámításnak? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 29.
Bár már évek óta terítéken van az eltörlése, egyelőre még tartja magát a téli-nyári időszámítás és a fél évenkénti óraátállítás. Október 28-án hajnali 3 óra­kor 2 órára ál­lít­ottuk vissza a ketyegőket, amelyek jelentős többsége manapság már magától átáll, így sok gondunk nem volt velük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9945 - 9955 / 20505