Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyílt családi egészségnap a Viktória Központban
Nyílt családi egészségnap a Viktória Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 15.
ImageAz Erzsébet utcai Viktória Rehabilitációs Központ szeptember 17-én, szombaton 9 órától 12 óráig nyílt családi egészségnapot tart „20 éves a Viktória” címmel. A rendezvényre mind a fiatalokat, mind az idősebbeket várják, sőt még a gyerekeknek is készülnek programmal. Az egészségmegőrzés jegyében lesznek különböző szűrővizsgálatok és bemutatók, valamint többfajta torna is. A részvétel ingyenes!

 

A Viktória Rehabilitációs Központ 1996 őszén kezdte meg működését a Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesületének égisze alatt. 

A központ havonta mintegy 300-400 főnek biztosít képességfejlesztő, egészségmegőrző szolgáltatásokat, míg kb. 50 főnek nyújt szociális szolgáltatásokat, úgy mint tájékoztatás, ügyintézés, jogi tanácsadás, gondozás stb.  Az intézményben működik nappali ellátás, támogató szolgálat, átmeneti otthon, valamint tartós bentlakás is.  

A „viktóriások” fennállásuk huszadik születésnapja alkalmából szeptember 17-én, szombaton 9 órától 12 óráig családi egészségnapot szerveznek. A rendezvény nyitott és bárki számára ingyenes. 

A programot reggel Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok nyitja meg, majd ezt követően a főszerep a különböző szűréseké és az egészségügyi szolgáltatásoké lesz. Bárki részt vehet a preventív jellegű tornákon is, vagy akár kipróbálhatja a rehabilitációs eszközöket. A szervezők ezen kívül többféle bemutatóval, illetve tanácsadással készülnek. Sőt lesz ügyességi játék és akadálypálya is. Így a családokat gyerekekkel együtt várják. 

Hasznos és érdekes program fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, melyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel invitálnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >