Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az MSZP a Várossal foglalkozzon, ne a kisded hatalmi játékokkal!
Az MSZP a Várossal foglalkozzon, ne a kisded hatalmi játékokkal! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. március 16.

ImageEgyszerre abszurd és lehetetlen helyzet, amikor az a Magyar Szocialista Párt, amelyik polgármestert és gazdasági alpolgármestert is ad Székesfehérváron, egyszer csak azzal a bejelentéssel vicceli meg a székesfehérvári embereket, hogy ellenzékbe vonul. Egy 33 fős testületben nem lehet 31 ellenzéki képviselő. Az MSZP-nek ez az újabb tragikomikus lépése jó jelzi a helyi szocialisták teljes szétesését.

Szavaikat ugyanis csak akkor lehet értelmezni, ha ezzel egyidejűleg a szocialisták vezető politikusai, Warvasovszky Tihamér MSZP-s polgármester, valamint Pénzes Mihály, MSZP-s gazdasági alpolgármester lemond tisztségéről vagy legalábbis erre az MSZP helyi szervezete őket a város érdekében felszólítja.

A Polgári Frakció arra kéri a Magyar Szocialista Pártot, hogy a kisded hatalmi játékok helyett inkább foglalkozzon végre a várossal. Ha pedig erre nem képes, akkor ismerje be, hogy cserbenhagyta Székesfehérvárt, elmenekült a válság okozta problémák elől, amelyek megoldására, ahogy országosan, úgy helyi szinten sem képes.

Székesfehérvár, 2009. március 16.

Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >