Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Főzdenap és Street Workout Kupa szombaton Hübrisszel
Főzdenap és Street Workout Kupa szombaton Hübrisszel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 10.
A Nyitott Főzdenapok keretében kinyitja kaput a Hübris sörfőzde is május 11-én, szombaton. Főzdetúrákkal, a Magyar Freestlye Street Workout Kupa aktuális fordulójával, valamint sok izgalmas kvíz- és nyereményjátékkal várja a látogatóit.

 

 

Május 11-én, szombaton 9.00 órától főzdenapot rendez a Hübris sörfőzde a Váralja soron. A nyílt nap során az alapanyagok érkezésétől a csapolásra váró sör elkészülésig mutatják be a sörkészítés folyamatát az érdeklődőknek. A főzdenap társrendezvényén, a Magyar Freestyle Sreet Workout Kupán pedig több kategóriában versenyeznek majd nők és férfiak. Ez lesz a négyállomásos kupa első helyszíne.

A főzdetúrákon és a látványos, saját testsúlyos gyakorlatokat bemutató kupán kívül lesznek kvízek, nyereményjátékok, valamint 15.00 órától egy új sört is bemutatnak. Valamennyi program ingyenes, azonban a főzdetúrákra regisztrációt kérnek a szervezők. Regisztrálni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.

Szeretettel várnak mindenkit!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >