Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Csütörtökön lehet regisztrálni az ingyenes vizsgálatokra
Csütörtökön lehet regisztrálni az ingyenes vizsgálatokra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 23.
Az idei esztendőben Székesfehérváron tartja országos kongresszusát a Magyar Sporttudományi Társaság. A rendezvényhez kapcsolódóan Székesfehérvárra érkezik az országot járó szűrőkamion is, amelyben számos vizsgálat és mérés elvégeztethető. A férőhelyek száma korlátozott, ezekre május 23-án, csütörtökön lehet regisztrálni!

 



Immáron huszonegyedik alkalommal rendezi meg Országos Sporttudományi Kongresszusát a Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT). Az idei esztendőben Székesfehérváron, az Óbudai Egyetem közreműködésével valósul meg a szakmai program. A tudományos konferenciához kapcsolódóan városunkba érkezik a Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja szűrőkamion is.

Itt egy komplex vizsgálatsor végeztethető el, ami fogászati állapotfelmérést, több tüdőgyógyászati, kardiológiai, bőrgyógyászati és szemészeti vizsgálatot, hallás-, illetve neuropathia vizsgálatot, teljes testanalízist, valamint vércukorszint-, koleszterinszint- és húgysavszint-mérést, majd egy rizikó-felmérési kérdőív kitöltését követően annak kiértékelését is tartalmazza.

Az Alba Plaza előtti téren 2024. május 29-én elérhető ingyenes vizsgálatokat – a kongresszusi résztvevőkön túl – a kapacitások erejéig szeretnék a szervezők a fehérváriak számára is megnyitni. A 10 és 16 óra közötti időszakban, ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL kb. 70-80 fő egészségügyi állapotfelmérésére nyílik lehetőség. Erre az Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével május 23-án, csütörtökön 08.00 és 16.00 óra között – a szabad helyek függvényében – lehet bejelentkezni a +36 70 455-9930 telefonszámon. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >