Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Kiváló közszolgálatért" -díj Enyingen
"Kiváló közszolgálatért" -díj Enyingen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 29.

ImageEnying Város Önkormányzatának idén alapított „Kiváló közszolgálatért” (Év rendőre) díját Tóth Péter r. zászlós, az Enyingi Rendőrőrs körzeti megbízottja vette át tegnap ünnepélyes keretek között a Polgármesteri Hivatal tanácstermében. A város a rendőrőrsön dolgozók szakmai munkájának elismeréseként hagyományteremtő jelleggel hozta létre a díjat. Az önkormányzati testület tegnap zárt ülésen egyhangúan fogadta el az enyingi őrparancsnok javaslatát miután azt a székesfehérvári rendőrkapitány jóváhagyta.

 

"A körzeti megbízott 2002. óta szolgál Enyingen." - tudtuk meg Németh – Kész Mónika r. szds.-tól, a FM RFK szóvivőjétől - " A Siófoki Rendőrkapitányságról érkezett a fejér megyei kisváros őrsére. Korábban katona volt."

Az Enyingi Rendőrőrsön járőrként kezdett, majd járőrvezetőnek, később pedig körzeti megbízottnak nevezték ki. Az elmúlt kilenc évben sokat tett a kisváros közrendjéért és közbiztonságáért. Munkáját mindig alázattal és példamutatóan végezte, mellyel kivívta parancsnokai elismerését.

Image
.

A Rendőrség védőszentjének, Szent Györgynek ünnepe alkalmából került átadásra a díj. Az Enyingi Önkormányzat terve szerint innentől kezdve minden évben szeretnék kiosztani a díjat, ezen elismeréssel is megpecsételve az önkormányzat és a rendőrőrs közötti konstruktív együttműködést.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >