Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Együtt a csapat a Fehérvári Civil Központban
Együtt a csapat a Fehérvári Civil Központban Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. június 02.

ImageA Fehérvári Civil Központban megnyitott a Civil Információs Pont, azonban a civil szolgáltatási rendszer megújítása már korábban elindult. – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyet a város társadalmi kapcsolatokért felelős alpolgármesterével Róth Péterrel együtt tartottak az iroda munkatársai.

 

Róth Péter társadalmi kapcsolatokért felelős alpolgármester köszönetét fejezte ki a szervezőknek a munkáért. Arról is beszélt a sajtótájékoztatón, hogy egy erős Fehérvárért dolgozunk és ezt nem lehet elérni erős önszerveződés nélkül.

 

Image
.

„Amikor megálmodtuk a Fehérvári Civil Központot akkor nem pusztán helyet szerettünk volna nyújtani, hanem olyan szolgáltatásokat, melyek segítségével a változó környezetben is megtalálják a számításainak a civilek.”

Mint mondta, tervezik a felállítását egy Fehérvári Civil Tanácsnak hiszen rendkívül fontos a konzultáció a városirányítás terén. Szeretnék elérni, hogy a civil szektor a Fehérvári Civil Központot is fent tudná tartani, ami nem csak országos, hanem Közép-európai példa is lehetne. A város alpolgármestere kérte a szervezeteket, hogy vegyék igénybe az iroda szolgáltatásait.

 

Image
Fotó: B. G.

Domokos Tamás, az Echo módszertani igazgatója kiemelte, hogy korábban nagyon sok szervezet nem vette komolyan az efféle szolgáltatásokat. Mint mondta az egyik legfontosabb dolog a minőségi szolgáltatások elérése volt, hiszen piaci alapon működnek már a civil szolgáltatások is.

Hangsúlyozta, hogy az iroda kialakításában az EU-s kapcsolatok is nagyban segítettek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >