Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Ka Hancock: Üvegszilánkon táncolni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 04.

Image

Szívszaggató történet a minden akadályt leküzdő szerelemről, és a legnehezebb döntésről, amit életünkben hozhatunk.- Könyvajánló
Tovább...
 
Fehérvári művésznő alkotásai a velencei kortárs kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. szeptember 04.
15 országból 21 képzőművész vesz részt a Velencében szeptember 5-én megnyíló Nemzetközi Kortárs Művészeti Kiállításon. Hazánkat Olaszországban a fehérvári V. Hedrik Judit képviseli.
Tovább...
 
Barbara Erskine: A végzet folyója Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 03.

Image

Könyvajánló: Zoë és Ken - menekülve a nagyváros zajától és forgatagától - a suffolki Deben folyó partján kezd új életet egy kényelmes családi házzá alakított egykori pajtában, melynek alapjait még az angolszász időkben vetették meg. A ház falai közt azonban évszázados titkok kísértenek.
Tovább...
 
Karen White: Köztes idő Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 02.

Image

"Élünk és szeretünk. Lehetőséget kapunk arra, hogy ajtókat nyissunk ki vagy csukjunk be. Ez minden, amink van, és ez elég is." - Az Alexandra Kiadó jóvoltából megjelent Karen White: Köztes idő című könyve.
Tovább...
 
3D-S ALKOTÁSOK 3D-S VÁSZNAKON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. szeptember 01.

Image

Október 3-án 14 óra és 18 óra között nyitott műterem foglalkozás indul az Árpád fürdő galéria termében. A kurzus nyitott, bárki csatlakozhat, kezdők és haladók egyaránt. A műterem foglalkozásait Simon M. Veronika festőművész vezeti, aki tanítási módszerével munkára készteti a résztvevők „művészi jobb” agyféltekéjét.
Tovább...
 
A Prospero Színkör felvételt hirdet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 31.

Image

Érdekel a színjátszás? Kipróbálnád színészi képességeidet? Szívesen részt vennél színházi előadások létrehozásában? -  A Prospero Színkör felvételt hirdet a színjátszáshoz kedvet és tehetséget érző fiatalok és idősebbek számára.
Tovább...
 
VAKRANDI - filmajánló Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 31.

Image

A VAKRANDI című francia romantikus vígjáték szeptember 3-án érkezik a hazai mozikba. - A film egy szerelmi történet dolgoz fel, ahol a párkapcsolat valójában csak fantázia, ahol az egymás iránt érzett valódi érzelmeket soha nem élték meg. Mindemellett egy kifejezetten aktuális témával is foglalkozik – hogyan változtatja meg a modern technológia az emberek kommunikációját. A film a COLCOA Francia Filmfesztiválon közönségdíjat nyert, valamint a 2015 Cabourg Filmfesztiválon elnyerte a legjobb film díját.
Tovább...
 
Az álmok dallamán a színpadig Nyomtatás E-mail
Írta: Korcsok Noémi   
2015. augusztus 27.

Image

Muzikális érzékenységgel - bizonyos szinten - minden gyermek rendelkezik, de csak az igazi tehetségekre hatnak a zene hangjai már egészen kicsi koruktól kezdve. Stéphanie Schlesser a félig magyar származású 21 éves énekes-színésznő közéjük tartozik. Az igen tehetséges hölgy idén nyáron családlátogatásra érkezett hazánkba, de azért egy kis "szakmai kiruccanás" sem maradhatott el részéről. Szakál Attila rendező felkérésére ő volt a meglepetés vendége az évad utolsó Sing Sing Sing előadásának a székesfehérvári Vörösmarty Színházban!
Tovább...
 
Múltidézés képekben Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. augusztus 27.

Image

Egykori székesfehérvári művészek alkotásaiból látható időszaki kiállítás a Szent István Király Múzeum Megyeház utcai épületében.
Tovább...
 
ARANYBULLA MŰVÉSZETI NAPOK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 27.

 Image Augusztus 27-én, csütörtökön este a Szabad Színház előadásával kezdődik az Aranybulla Művészeti Napok. Az este 19.00 órakor kezdődő programon John Mighton: Fél élet című darabját tekinthetik meg a Szabad Színház előadásában, az Öreghegyi Közösségi Házban. Ezt követően pénteken nemzetközi kiállítással és blues fesztivállal folytatódik a 16. Aranybulla Nemzetközi Napok.

Tovább...
 
Interaktív meseszínpad a Koronás Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 26.
Majoros Ági Bábszínháza érkezik Fehérvárra, a Koronás Parkba vasárnap délelőtt. Az augusztusi bábszínházi előadássorozat utolsó bábjátékát láthatják a gyerekek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3840 - 3850 / 6294