Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Ismét festményt ajándékozott a fehérvári művésznő Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 27.

Image Az elmúlt napokban egy népes művészcsoport látogatott el Beregszászra, ahol a Bereg-vidéki Múzeum és az Európa Magyar Ház vendégeként két tárlaton mutathatták be az itthoni és a kinti alkotásaikat. A csoport egy festménnyel is megajándékozta a Beregszászi Bormúzeumot: a székesfehérvári Simon M. Veronika Munkácsy –érmes festőművésznő Szőlőtőke című alkotásával.

Tovább...
 
CryBaby a Tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 24.

Image Székesfehérváron, a Szabadművelődés Háza előtt, a tóparton koncertezik a CryBaby zenekar (Kiss G.László, Dobai István, Somogyi József, Sztupovszky Tamás, Mészáros Sándor) július 27-én, pénteken, 21 órától. A program előtt, 20 órakor fellép a Missing Notes, mint előzenekar. A belépés díjtalan!

 
Felolvasnak a VÁR-osok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 24.

Image Felolvasó estet tart a VÁR szerkesztősége ma, 20 órakor a Vörösmarty Társaság székhelyének udvarán (Székesfehérvár, Kossuth u. 14.) A program során vidám glosszák, novellák hangzanak el, valamint köszöntik a Társaság azon művészeit is, akik mostanában ünnepelik születésnapjukat. A szervezők minden kedves Olvasónkat szeretettel várják az ingyenes programra!

 
FEZEN elektro Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 24.

Image Augusztus 4-én Székesfehérvár történelmet ír. Ekkor ugyanis a város újra az ország központja lesz, királyi DJ-székhely: bulicentrum és a legkirályabb DJ-k fellegvára. Ez a nap a FEZEN Elektro napja, amikor Chicane live act-jét követően olyan élvonalbeli lemezlovasok, mint Nick Warren, Jimmy Van M, Cadik, Ludmilla és a többiek pultjai elé vonulhatnak majd a partyzók audienciára, miután ugyanezen a napon a Brains és a Colorstar koncertjén felkészülnek az éjszakai pörgésre. A szombati táncceremónia nem csupán fesztivállevezető, hanem rangos elektronikus bál, a breakbeat, a techno, a house lovagi gyűlése, az idén útjára induló, fenséges hagyomány, amelynek már az első felvonása is kötelező az ország minden elektro-rajongónak.

Tovább...
 
Dance, punk és mambo a SZIN-palettáján Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 17.

Image Idén is igazi nyárzáró pörgésre számíthatnak a Szegedi Ifjúsági Napok látogatói, 2012. augusztus 22-26 között. Hogy a forró nyár egy valóban izzó, mediterrán hangulatú bulival érjen véget, a napfény városa az eddig legszínesebb zenei felhozatallal várja a SZINezőket: az amerikai pop punk csillag, a Yellowcard – egy héttel új lemezének premierje után – elsőként a szegedi közönségnek mutatja be a Southern Air című korongot. A nemzetközi dance-mester ATB feszes ritmusokkal készül a SZIN-re, a szombat esti Tisza-parti buliban Lou Bega mambórevüje izzítja a latin vért.

Tovább...
 
22. Martonvásári Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 16.

Image Martonvásár, a 2012. júniusa óta egyetemi várossá vált település az idei nyáron immár 22. alkalommal rendezi meg a Martonvásári Nyár Programjait. A kiállításokkal, koncertekkel, különböző gyermek- és felnőtt programokkal tarkított rendezvénysorozat évről évre újabb és újabb elemekkel bővül, s egyre több látogatónak jelent tartalmas kikapcsolódást. 

Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör alkotóinak augusztusi kiállításai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 16.

Image A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2012. augusztus havi programja alább olvasható el.

Tovább...
 
Csúcstámadás: roham az utolsó akciós Hegy -belépőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 12.

Image Elszántság, elkötelezettség, hideg élelem és a folyadékpótlás biztosítása: a Hegy’re vágyók alapfelszerelése a következő napokban. Összesen, jegyirodánként 999 db szuperkedvezményes, 16 500 forintos fesztiválbelépőre az ország 4 jegyirodájában tehetett szert bárki, aki elég szemfüles és gyors volt. Az akciós árú jegykontingensből mára csupán néhány tucat maradt Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán – az utolsó darabokért elszánt fesztiválozók tömege indult meg és táborozott le az elárusítóhelyek előtt. Ha ez így folytatódik, hamarosan útlezárásokra számíthatunk a jegyirodák környékén.

Tovább...
 
Látogatószám-rekord: az idén 86 ezren EFOTT-oztak Nyomtatás E-mail
Írta: Szakály Szilvia   
2012. július 12.

Image Kiürült a Velencei Vízi Vár, eltűnt a színes sátortenger az Északi Strandról. Nem sok minden emlékeztet az öt napos bulira, az életre szóló élmények azonban tovább élnek a fesztiválozók emlékeiben. 86 ezren szórakoztak a több mint 300 előadó koncertjére, csobbantak a hűsítő habokban, vettek részt szórakoztató, vagy éppen adrenalin növelő nappali programokon, és kötöttek új barátságokat, szerelmeket.

Tovább...
 
Ingyenes Retro Kertmozi! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. július 10.

Image Ingyenes Retro Kertmozi a TóParty RendezvényStrandon 2012. július 9-től egy hétig próba jelleggel. - Régi filmeken keresztül igyekeznek visszavarázsolni a régi kertmozik hangulatát a szervezők. Ennek a műfajnak, az autósmozival együtt komoly hagyománya volt anno a Velencei-tónál.

Tovább...
 
Nedves Guinness világrekord a Hegy-en Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2012. július 10.

Image A nyár legszexibb rekordkísérletét idén nyáron az AXE szervezi, a Borsodi Hegyalja Fesztiválon. A nyáron fesztiválriporterkedő Majka vezényletével több száz, bikinis fesztiválozó lány és persze napbarnított fiú tusol majd együtt, hogy megdöntsék az együtt zuhanyzás jelenlegi világrekordját. A Magyarországon még nem látott rekordkísérlet alatt szivacshasználati technikát a még vizesen is tüzes AXE angyalok, a hangulatfokozó kaszkadőr trükköket Piroch Gábor csapatának tagjai mutatják majd a gigantikus zuhanyzóban, a vízsugár alatt, zenére, bulizva rekordot döntő százaknak. Idén minden hegyaljásból Axe Guinness Rekorder lehet.

Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4874 - 4884 / 6257