Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Csodálatos természet
Csodálatos természet Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. július 19.
Csodálatos természet címmel nyílik meg ma Mary T. Csajághy és Kanalovics László festők kiállítása A Szabadművelődés Házában. Az alkotásokat 17 órakor Mátay Balázs újságíró ajánlja a közönségnek.

 

 

Kroll Imréné Csajági Mária a Fejér Megyei Munkaügyi Központ egyik vezető beosztásából ment nyugdíjba. A művészetek iránt mindig fogékony hölgyből unokái hozták ki először az írót, majd az ecsettel könnyedén bánó festőt. Első mesekönyvét még saját nevén, míg másodikat már Mary T. Csajághyként adta ki. Nem ragadt meg azonban az írásnál, 2016 óta rajzol és fest, amelynek eredményeként Velencén már bemutathatta saját műveit a közönségnek.

Az amatőr festő most júliusban újra visszatér A Szabadművelődésházába, ahol Kanalovics Lászlóval alkotótársával közösen állítják ki legszebb táj- és természetképeiket. A június 19-én, pénteken 17 órakor megrendezett eseményt Mátay Balázs újságíró nyitja meg. Közreműködik Martony Klára énekes-énektanár, valamint a Szabad Színház Prikulics gyermekcsoportjának tagjai, Mátay Korina és Csizmadia Máté, akik egy vidám kis minidarabot adnak elő a megjelenteknek. A tárlatot az érdeklődők augusztus 20-ig ingyenesen tekinthetik meg.

Minden kedves vendéget szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >