Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kapunyitási Pánik – ismét lesz színházi előadás az Igézőben
Kapunyitási Pánik – ismét lesz színházi előadás az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 12.
A rendkívüli időszakot követő első színházi előadásra készülnek az Igézőben. A Pánik című darabot csökkentett nézőszám mellett láthatják a nézők pénteken 20.00 órától.

 

 

A Pánik, avagy a férfiak az idegösszeomlás szélén című nagysikerű darabot a Kortárs Művészeti Fesztiválon mutatta be a Szabad Színház társulata Nagy Judit rendezésében. A rendkívüli időszakot követően az Igézőben is láthatjuk az előadást augusztus 14-én, pénteken 20.00 órai kezdettel. A 18 éven felülieknek ajánlott fekete komédiából kiderül, hogyan éli meg három, harmincas éveiben járó, erős férfi a hétköznapok kihívásait. A tervezőgrafikus szerepében Balogh Mihályt, a mérnök szerepében Kovács Mátét láthatjuk, míg a televíziós műsorvezetőt Szabó Miklós Bence alakítja.

Az előadásra a biztonsági távolság betartásával 40 nézőt engednek be. Még vannak szabad helyek, de előzetes regisztrációt javasolnak a www.facebook.com/igezo oldalon, vagy a 22/790-758 és Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges elérhetőségen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >