Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Ma kezdődik az Ünnepi Könyvhét Székesfehérváron
Ma kezdődik az Ünnepi Könyvhét Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. június 07.
A Magyar Művészkönyvalkotók Társasága kiállításával és a Lencsés Rita új könyvének bemutatójával indul a 93. Ünnepi Könyvhét fehérvári programsorozata. A hét során az író-olvasó találkozók mellett zenés kiállításmenyitóval, interaktív irodalmi foglalkozásokkal, irodalmi sétával, meseterápiás kalandokkal és könyvheti piknikkel várják az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében és tagkönyvtáraiban, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, valamint az Aranybulla Könyvtárban.

 

 

Tartalmas programok közül válogathat a közönség a 93. Ünnepi Könyvhét fehérvári kínálatából. A Magyar Művészkönyvalkotók Társasága Között című kiállítása ma 17 órakor nyílik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében. A tárlatot Izinger Katalin művészettörténész ajánlja a nézők figyelmébe. A Kertünk patikája, Lencsés Rita legújabb könyvét ma 17 órakor mutatják be a Tolnai utcai Tagkönyvtárban.

Június 8-án, szerdán a székesfehérvári Dr. Antal József magánkiadásában megjelent munkájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Mészöly Géza utcai Tagkönyvtárban. Az Anonymus? alias Aba királyfi című kötetet 16 órától mutatják be. A VMK Pedagógiai Szakkönyvtárban 17 órától életmódtanácsadás keretében ismerhetik meg Kertész Róbert Tibor vegán ironman legújabb könyvét.

Az Ünnepi Könyvhét teljes programja elérhető a www.vmk.hu oldalon.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >