Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Veretlen a Fehérvári Rugby Club férfi csapata
Veretlen a Fehérvári Rugby Club férfi csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 30.

Image Budapesten rendezték meg a KAC pályán a Pannon Kupa második fordulóját. A Fehérvár Rugby Club férfi csapata a második fordulóban is megőrizte veretlenségét.

 

Exiles II. - Fehérvár Rugby Club  5 - 12 / 5 - 5.


Egy nagyon nehéz mérkőzés várt az FRC csapatára az Exiles II. csapata ellen, bár a mérkőzés jól kezdődött: Harangozó László a 10. percben 5 pontos céljával vezetett a Fehérvár. Az Exiles csapata a 15. percben kiegyenlített 5 - 5. A kűzdelem nagy volt, de eredménytelen. Az I. félidő végeredménye: 5 - 5.


A második félidőben az Exiles több extraligás játékosát, válogastott játékossal erősítette meg csapatát: eredménytelenül. Az erős nyomást, támadást a Fehérvár rendre vissza verte. A mérkőzés utolsó percében egy az ellenfél altal megrúgott labdát Krepsz Ádám blokkolt, azt követően megszerezte és a meglepett Exiles védők kötött bevetődött a célterületükre 5 pont (feldöntötte a védőt, eldöntötte a mérkőzést) a jutalom rúgást Bárdfalvi Tamás értékesítette + 2 pont. 

Végeredmény: 12 - 5-re győzött a Fehérvár


Második mérkőzés: Fehérvár Rugby Club - Debreceni Egyetem csapata. 29 - 7 /12 - 0.


A kiváló fizikummal bíró debreceni egyetemisták az 5 percig bírták a fehérvári rohamokat, ekkor Molnár István serényen borogatba fel az ellenfelet az ellenfeleket 5 pontos célt ért el, azt követően Szabó Gergely jutalomrúgását 2 pont 7 - 0 vezetett a Fehérvár, A félidő közepén Szabó Gergely újabb 5 pontos célt szerzett 12 - 0 az első félidő vége.


A második félidő 6. percében egy védekezési hiba folytán az Debrecen szezett 7 pontot 12 - 7.Ekor kezdete el a Fehérvár saját sok passzos játékát játszani.


Simon Zsolt 5 pont, majd Kósa Bálint egy 17 passz sorozatot befejezve újabb célt szerzett 22 - 7. Végezetül Bobrovniczki Péter ügyesen elcsente a debreceni védő kezéből a labdát 5 pont, amit Őrsi Dávid jutalomrúgásból + 2 pont értékesített. 

Végeredmény: 29 - 7-re nyert a Fehérvár

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >