Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kialakult a keret, megkezdődik a felkészülés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

ImageKialakult az Alcoa FKC végleges kerete és a csapat pontos nyári programja. Az első felkészülési mérkőzés július 24-én (pénteken) lesz Veszprémben (Veszprém Barabás KC – Alcoa FKC - két mérkőzés), a következő pedig július 28-án (kedden) Vácon (Váci NKSE – Alcoa FKC).

Tovább...
 
Dobogó nélkül a Ducati Sachsenringen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

ImageA MotoGP világbajnokság németországi állomásán az időjárás ismét megtréfálta a résztvevőket, hiszen vizes és száraz edzések váltották egymást a hétvége folyamán. A bajnokság harmadik helyén álló Casey Stoner egészségi állapota stabilizálódott és ugyan még nem gyógyult meg teljesen, de már nem érzi magát olyan rosszul, mint Barcelonában vagy Mugellóban. Nicky Hayden, Laguna Secában elért áttörését követően, a német aszfalton folytatta a régóta várt menetelést.

Tovább...
 
Kétgólos siker Eszéken! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 19.

ImageAz FC Fehérvár bíztató győzelmet aratott szombaton este Eszéken. Dr. Mezey György csapata tetszetős, helyenként felszabadult játékkal, 2-0-ra legyőzte az NK Osijeket. A Vidi első gólját Horváth Gábor szerezte a második játékrész elején egy húszméteres szabadrúgásból, majd a lefújás előtti pillanatokban a korábbi csapata ellen futballozó Milan Pavlisic is betalált. Mezey doktor a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics - Szakály, Elek, Polonkai - Nagy, Alves, Sitku csapatot küldte pályára.

Tovább...
 
Ellenfelek négy földrészről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 19.

ImageA Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) Bázelben kisorsolta a kínai világbajnokság csoportjait. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy Magyarország a C jelű csoportba került, ahol rajtunk kívül az olimpiai bajnok Norvégia és Románia képviseli még Európát, valamint Japán, Tunézia és Chile válogatottjaival is megmérkőzünk majd a december 5-én rajtoló VB csoportkörében.

Tovább...
 
Németh Viktor nem játszik tovább Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 17.

ImageLejárt a szerződése Németh Viktornak, a Fehérvár FC népszerű kapusának. A harminckét éves, rutinos játékos a tavaszi idényben Felcsúton védett, mint kölcsönjátékos. Rendelkezik kapusedzői és B-licences edzői végzettséggel, így pontosan még nem tudja, hogy hogyan tovább. Egy viszont biztos: nem erősíti tovább a Vidi csapatát.

 
Szezonnyitó és bérletárusítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 17.

ImageAz Alcoa FKC július 31-én (pénteken) délután tartja Szezonnyitó napját a Köfém Sportcsarnokban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a programban Hypo Niederösterreich elleni mérkőzés és szurkolói találkozó is szerepel. A klub a Szezonnyitón kezdi meg az éves bérletek árusítását – amelyek ma a helyszínen 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Tovább...
 
Martz mellé egy külföldi csatár érkezhet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 17.

ImageA tavalyi légiósok közül Nathan Martz és Andreas Byström kaphat szerződést idén is a Volán vezetőitől, akik tárgyalásban állnak a salzburgi Hetényi Péterrel, míg Becze, Fodor, Kóger és Vas János sorsa erősen kérdéses. Ahogy az július közepén egy jégkorongcsapat életében lenni szokott, a játékoskeretben egyelőre sok a kérdőjel, de a napok, hetek múlásával egyre inkább tisztul a kép.

Tovább...
 
Iszkaszentgyörgy biztosítja a hazai pályát a Cricket Csapatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 16.

ImageAz iszkaszentgyörgyi foci pályán várja a vendég csapatokat Fejér Megye egyetlen krikett csapata. - -tájékoztatta szerkesztőségünket a Comenius Cricet Club sajtóreferense, aki elmondta: Három Comenius csapat indult ebben az idényben a Magyar Krikett Ligában és összesen nyolcszor fog hazai „színekben” játszani augusztusban, de további mérkőzéseket terveznek szeptemberre.

Tovább...
 
FCF I - FCF II: 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 16.

ImageA tegnap délutáni fülledt, meleg időben nem volt kis fizikai teljesítmény végigjátszani a 90 percet. Noha mindkét félidő felénél tartottak egy-egy perc szünetet, hogy a játékosok hideg vízzel felfrissítsék magukat, az iram nem volt az igazi. Az eredetileg kihirdetett összeállításban is történt némi változás az első keretben, mivel Farkas Balázs a délelőtti edzést követően belázasodott. Helyén Mezey György Damir Milanovicsot játszatta az első félidőben, míg az ő helyét Vadász Viktor vette át a második felvonásban.

Tovább...
 
Ifi EB az egyik főszereplő szemével Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 15.

ImageAz Alcoa FKC hétfői sajtótájékoztatóján nemcsak a felnőtt csapat meghatározó játékosai vettek részt, hanem a 17 éves Zsigmond Vivien is, aki az egyik meghatározó tagja volt az U17-es Európa-bajnokságon ötödik helyezést elérő és a jövő évi világbajnokságra kijutó magyar ifjúsági válogatottnak.

Tovább...
 
Délutáni edzőmeccs: mindenki pályára lép Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 15.

ImageMint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a ma délután 5 órakor kezdődő FCF I - FCF II edzőmérkőzésen mindenki lehetőséget kap, aki a két csapat keretébe tartozik. Egyedül a fiatal Máté János játszik majd "vissza", hiszen koránál fogva belefér még a tartalékcsapatba, de Mezey György hangsúlyozta, a játékos az első keret tagja. Mind az első, mind pedig a második csapat eltérő összeállításban lép pályára a két félidőben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6557 - 6567 / 7463