Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Talmácsi francia utóda magyar színekben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 21.

ImageAnnak ellenére, hogy Talmácsi Gábor immár a legjobbak között, a királykategóriában versenyez, számunkra mégsem marad tétnélküli a 125 kcm géposztály küzdelme. Már csak azért sem, mert világbajnokunk utóda nem más, mint a mindössze 19 éves francia Johann Zarco, aki Talma 2007-es világbajnok motorjával közd – magyar színekben, Székesfehérvár címerével a sisakján.

Tovább...
 
Elmaradt a Honvéd Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

ImageAz utolsó pillanatban elmaradt a hétvégére meghirdetett XXI. Honvéd Kupa, amelyen a Csákberényben élő Takács Csaba is indulni akart. A sportoló legutóbb a Pannon Kupa tájékozódási futóversenyen második helyezést ért el, most pedig minden esélye megvolt rá, hogy első legyen. A viharos időjárás azonban keresztül húzta a számításait.

Tovább...
 
Szabályváltozások az új szezonra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 20.

ImageA labdarúgó-világszövetség, a FIFA, körlevélben tájékoztatta a tagszövetségeket azokról a szabályváltozásokról, amelyeket a labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB (International Football Association Board) 2009. február 28-i ülésén, Észak-írországban elfogadott. Az új regulák a nyáron rajtoló bajnokságokban már kötelezők lesznek. Talán a legfontosabb változás lesszabály módosítása (azaz a „Lex Panucci”): a pályát a játékvezető engedélye nélkül elhagyó játékos, addig, amíg a labda nem kerül játékon kívülre, úgy számít, minta az oldal-, vagy alapvonalon állna.

Tovább...
 
Kialakult a keret, megkezdődik a felkészülés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

ImageKialakult az Alcoa FKC végleges kerete és a csapat pontos nyári programja. Az első felkészülési mérkőzés július 24-én (pénteken) lesz Veszprémben (Veszprém Barabás KC – Alcoa FKC - két mérkőzés), a következő pedig július 28-án (kedden) Vácon (Váci NKSE – Alcoa FKC).

Tovább...
 
Dobogó nélkül a Ducati Sachsenringen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 20.

ImageA MotoGP világbajnokság németországi állomásán az időjárás ismét megtréfálta a résztvevőket, hiszen vizes és száraz edzések váltották egymást a hétvége folyamán. A bajnokság harmadik helyén álló Casey Stoner egészségi állapota stabilizálódott és ugyan még nem gyógyult meg teljesen, de már nem érzi magát olyan rosszul, mint Barcelonában vagy Mugellóban. Nicky Hayden, Laguna Secában elért áttörését követően, a német aszfalton folytatta a régóta várt menetelést.

Tovább...
 
Kétgólos siker Eszéken! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 19.

ImageAz FC Fehérvár bíztató győzelmet aratott szombaton este Eszéken. Dr. Mezey György csapata tetszetős, helyenként felszabadult játékkal, 2-0-ra legyőzte az NK Osijeket. A Vidi első gólját Horváth Gábor szerezte a második játékrész elején egy húszméteres szabadrúgásból, majd a lefújás előtti pillanatokban a korábbi csapata ellen futballozó Milan Pavlisic is betalált. Mezey doktor a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics - Szakály, Elek, Polonkai - Nagy, Alves, Sitku csapatot küldte pályára.

Tovább...
 
Ellenfelek négy földrészről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 19.

ImageA Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) Bázelben kisorsolta a kínai világbajnokság csoportjait. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy Magyarország a C jelű csoportba került, ahol rajtunk kívül az olimpiai bajnok Norvégia és Románia képviseli még Európát, valamint Japán, Tunézia és Chile válogatottjaival is megmérkőzünk majd a december 5-én rajtoló VB csoportkörében.

Tovább...
 
Németh Viktor nem játszik tovább Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 17.

ImageLejárt a szerződése Németh Viktornak, a Fehérvár FC népszerű kapusának. A harminckét éves, rutinos játékos a tavaszi idényben Felcsúton védett, mint kölcsönjátékos. Rendelkezik kapusedzői és B-licences edzői végzettséggel, így pontosan még nem tudja, hogy hogyan tovább. Egy viszont biztos: nem erősíti tovább a Vidi csapatát.

 
Szezonnyitó és bérletárusítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 17.

ImageAz Alcoa FKC július 31-én (pénteken) délután tartja Szezonnyitó napját a Köfém Sportcsarnokban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a programban Hypo Niederösterreich elleni mérkőzés és szurkolói találkozó is szerepel. A klub a Szezonnyitón kezdi meg az éves bérletek árusítását – amelyek ma a helyszínen 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Tovább...
 
Martz mellé egy külföldi csatár érkezhet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 17.

ImageA tavalyi légiósok közül Nathan Martz és Andreas Byström kaphat szerződést idén is a Volán vezetőitől, akik tárgyalásban állnak a salzburgi Hetényi Péterrel, míg Becze, Fodor, Kóger és Vas János sorsa erősen kérdéses. Ahogy az július közepén egy jégkorongcsapat életében lenni szokott, a játékoskeretben egyelőre sok a kérdőjel, de a napok, hetek múlásával egyre inkább tisztul a kép.

Tovább...
 
Iszkaszentgyörgy biztosítja a hazai pályát a Cricket Csapatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 16.

ImageAz iszkaszentgyörgyi foci pályán várja a vendég csapatokat Fejér Megye egyetlen krikett csapata. - -tájékoztatta szerkesztőségünket a Comenius Cricet Club sajtóreferense, aki elmondta: Három Comenius csapat indult ebben az idényben a Magyar Krikett Ligában és összesen nyolcszor fog hazai „színekben” játszani augusztusban, de további mérkőzéseket terveznek szeptemberre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6568 - 6578 / 7477