Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Dunaferr helyett az Alcoa-t választotta Vincze Melinda Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 25.

ImageSzerződést bontott a Dunaferrel Vincze Melinda. A magyar válogatott balszélsője 2001-ben szerződött le a Dunaferhez (korábban a Kiskőrösi KC-nál játszott), most pedig a Fehérép-Alcoa FKC kötelékeibe állt. A kézilabdázó holnap kezdi el az edzést Székesfehérváron, s a tervek szerint hétvégén már a Pécs elleni mérkőzésen pályára is áll. A 25 éves sportoló eddigi eredményei: Ifjúsági EB 3. hely, Junior EB 2. hely, VB. 2. hely, Magyar Bajnok, Magyar Kupa győztes, Válogatottság 35-szörös ifjúsági és junior kategóriában. 

 
Foci - elmarad a mai mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 24.

ImageA szakadó hó miatt elmarad az FC Fehérvár – Szombathelyi Haladás mérkőzés Győrben. A Videoton pénteken játszott volna az említett csapattal, amit átszerveztek mára. A folyamatos hóesés miatt azonban az ETO úgy látja, hogy a nemrég felújított játéktér jelentősen megrongálódna a meccs során. A találkozót így egy későbbi (még nem ismert) időpontban rendezik meg.

 
Kellemetlen meglepetés a serdülőknél Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 24.

ImageGyőzelmek nélkül maradtak utánpótláscsapataink a hétvégén, hiszen a serdülők előbb 3-3-ra végeztek az SC ellen, majd hatalmas meglepetésre 4-1-re kikaptak a MAC Népstadiontól, míg a kölykök szintén 3-3-at értek el a Sztárok ellen.

Tovább...
 
Újabb érmeket szereztek az ARAK sportolói Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 24.

ImageA február 21-22-i hétvégén került megrendezésre Kabhegy térségében a Magyar Köztársaság 2009. évi Sítájfutó Sprint és Váltó Bajoksága. – kaptuk a hírt Vékony Andortól, aki elmondta - A szombaton lebonyolít sprint számokban a felnőtt nőknél Szivák Ildikó az ARAK Tájfutó Szakosztályának sportolója harmadik lett. A Mesterek kategóriájában a szintén ARAK színekben versenyző Prill László a második helyen ért célba.

Tovább...
 
Kis híján meglepetés a DAB ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 23.

ImageAz Alba Volán farmcsapata három gólos hátrányból állt talpra a DAB elleni OB I-es találkozón, és a folytatásban is méltó ellenfele volt az Újvárosiaknak. A nagyobb rutin azonban eldöntötte a pontok sorsát. - Hamar meglépett két góllal a DAB - mindkétszer emberhátrányban voltak eredményesek. Harmadik góljuk sem váratott sokat magára, Hegyi mutatós egyéni akciót fejezett be góllal, így az első harmad derekára eldőlni látszottak a lényegi kérdések.

Tovább...
 
Féltucat ziccerből két gól: FC Fehérvár - Siófok 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 22.

ImageVarga István kitűnő jósnak bizonyult! A Vidi vezetőedző a mérkőzés előtti nyilatkozatában azt mondta, tudjunk örülni az egygólos győzelemnek is, mert ugyanannyi pont jár érte, mint a több gólosért. Tudunk örülni, bár kétségtelen, a szurkolókban maradt hiányérzet a meccs után. Csapatunk nem játszott rosszul, de rengeteg helyzetet hagyott ki – senki sem szólhatott volna egy szót sem, ha akár féltucatszor köszönnek be támadóink Milinténél.

Tovább...
 
A Stars nem kegyelmezett Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 22.

ImageAz Alba Volán farmcsapata Káposztásmegyeren sima vereséget szenvedett a több válogatott játékossal és légióssal felálló NZ-Stars együttesétől. - Nove Zamky Stars - Alba Volán 7-1 (3-1, 3-0, 1-0) JégCentrum, 350 néző, vezette: Incze, Németh, Nagy. Alba Volán: Becze - Meretei, Balogh, Ozsváth, Bedő, Hajós, Reiter, Fekti (1), Somos, Farkas T., Kovács V., Rajz 1, Fekete Sz., Tóth A., Bíró, Barabás, Maklári, Horváth D., Szűcs, Feil (1), Bálizs (kapus). Vezetőedző: Kóger István.

Tovább...
 
Szolnoki Olaj KK - Albacomp 94-71 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 22.

ImageKommentár nélkül: Szolnoki Olaj KK - Albacomp 94-71 (32-19, 16-22, 26-16, 20-14) Játékvezetők: Forrai, Bognár, Török Albacomp: Simon 16/3, Hanga 5/3, Bell 8/3, Morrison 7, Radovic 29/12 Cs: Soós 3, Góbi 3, Keller Szolnok: Barro 25, Váradi 16/6, Tutt 20/6, Ross 20/6, Jurkunas 13/9 Cs: Cziczás, Harazin

 
A magyar krikett-lányok az elődöntőig jutottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 21.

ImageSem a távolság, sem az útiköltség, sem az autópálya szélére halmozott hófal nem tudta távol tartani hazánk lányait attól, hogy az elődöntőig meneteljenek Oldenburgba, Németországba, a 3. Európai Női 17 éven aluli Fedett Pályás Tornára. Nem volt nagy meglepetés a holland csapat elleni vereség, de ez megtörte a lányok szép teljesítményét a három begyűjtött győzelem után, a német csapatok ellen.

Tovább...
 
Szolnokon játszik ma az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 21.

ImageLegutóbb - a férfi Kosárlabda NB1 17. fordulójában – 90-76-ra győzött az Albacomp kosárlabda-csapata a Pécsi VSK-PannonPower ellen, ma pedig Szolnokon játszanak bajnoki mérkőzést fiaink. A székesfehérvári sportolók 18 órakor lépnek pályára.

 
Mezey György értékelése a tavaszi nyitány előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 21.

ImageA bajnokság tavaszi felvonásának hétvégi nyitánya előtt dr. Mezey György sportigazgató összefoglalta és értékelte az elmúlt másfél hónap eseményeit. Ezt olvashatják az alábbiakban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6876 - 6886 / 7474