Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Arconic-Alba: szerdán közönségtalálkozó a Városházánál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 20.
Pénteken a ZTE elleni újabb sikerrel megszerezte a bajnoki bronzérmet az NB I-es férfi kosárlabda bajnokságban, és ezzel együtt kivívta, hogy az ősszel ismét kiléphessen a nemzetközi porondra az Arconic-Alba Fehérvár. Május 22-én, szerdán 17 órakor a Városházánál közönségtalálkozóra várják szurkolóikat, akik még utoljára itt találkozhatnak az összességében eredményes idényt produkáló alakulat játékosaival, edzőivel, stábtagjaival. A rendezvényen természetesen lehetőség lesz kötetlen beszélgetésekre, közös fotók készítésére, dedikálásra.
Tovább...
 
Női kézilabda: papírforma Fradi siker az AFKC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 20.
Nem történt meglepetés, a Ferencváros simán, 39-26-ra legyőzte hazai pályán az Alba FKC-t, így továbbra is a bajnoki cím első számú várományosa, míg a fehérvári alakulat két fordulóval a szezonzárás előtt a 10 .helyen áll, 3 pontra a már kieső NEKA-tól. Attól a NEKA-tól, amelynek a következő körben a vendége lesz Horváth Roland együttese! Aligha túlzás azt állítani, hogy a május 22-én, szerdán 17.00 órakor kezdődő balatonboglári összecsapáson életbevágó lesz pontot szereznie az AFKC-nak…
Tovább...
 
Dobogóért játszanak a fehérvári sportcsapatok a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 17.
Mind az Arconic-Alba Fehérvár, mind a Fehérvár FC a dobogós helyezésért játszik a hétvégén. Ha a kosarasok nyernek a Zalaegerszeg ellen péntek este, övék a bronzérem, a Fehérvár FC pedig akár a második helyet is megcsípheti az OTP Bank Ligában. Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán is mindenkit arra buzdít, látogassanak ki a stadionba és buzdítsák a csapatokat!
Tovább...
 
Mindössze 500 forintért váltható belépő a Fehérvár FC szombati hazai mérkőzésére Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 15.
Jelképes, 500 forintos jegyárakkal várják a szurkolókat és minden futballszerető fehérvárit szombaton a szezonbeli utolsó, Diósgyőr elleni hazai Vidi-meccsre. A C1-C6, illetve D1-D6 szektorokba váltható meg a kedvezményes belépő. Ezzel is azt szeretné segíteni a város, hogy minél többen biztassák május 18-án 17.45 órától a csapatot. Legyen a szombati mérkőzés a foci és a közösség ünnepe – legyünk ott minél többen a Sóstói Stadionban! – áll a felhívásban.
Tovább...
 
Pünkösdhétfőn rendezik a 13. TESZ futást Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 14.
Tizenharmadik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Atlétikai Klub, a Depónia Nonprofit Kft-vel és az Önkormányzattal közösen a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt május 20-án, pünkösdhétfőn.
Tovább...
 
Mozgás mindenkinek – sportpiknik a Haleszban Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós (SZKKK)   
2024. május 13.
A mozgás szerelmeseit hívta a szabadba vasárnap délelőtt a Halesz családi sportpiknik. Közös edzések, néptáncbemutató és táncház, személyi edzés, triál bemutató, akadálypálya, eurobungee trambulinok, a Sopianae Brass koncertje és még sok más ingyenes program várta a családokat a zöldben.
Tovább...
 
Pető után Serafimovval is hosszabbított a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 13.
Az ifjú Pető Milánt követően a hátsó alakzat egyik kulcsjátékosával, Nikola Serafimovval hosszabbított szerződést a Fehérvár FC labdarúgó csapata. Az észak-macedón válogatott védő 24 éves kora ellenére már rutinos NB I-es játékosnak számít, hiszen alig 21 évesen már a ZTE-ben focizott, onnan igazolta le a Vidi 2022 nyarán, játszott EKL-találkozókon is már piros-kékben, s egyre stabilabb tagja hazája válogatottjának.
Tovább...
 
Simán hozta a bronzcsata első meccsét az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 13.
Fölényes, 104-77-es győzelmet aratott a Zalakerámia-ZTE KK ellen hazai környezetben az Arconic-Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I/A bronzcsatájának első ütközetén, így 1-0-ra vezet az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharcban.
Tovább...
 
Vidi vereség Debrecenben, az utolsó meccs dönt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 13.
Hiába játszott jobban a találkozó nagyobb részében, s hiába alakított ki jóval több nagy helyzetet ellenfelénél, 1-0-ra kikapott a DVSC vendégeként a Fehérvár FC a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 32. fordulójában, így az utolsó mérkőzésén hazai pályán le kell győznie a DVTK-t ahhoz, hogy biztosan meglegyen a bronz, szerencsés esetben az ezüstérem.
Tovább...
 
Tisztesség, fegyelem, becsület – elrajtolt a II. Senshi Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 12.
A székesfehérvári Senshi Karate-Do Egyesület szervezésében szombat délelőtt közel 200 versenyző részvételével rendezték meg a II. Senshi Kupát. A verseny több korosztályban, három páston zajlott az István Király Általános Iskolában.
Tovább...
 
Több mint kétszáz Telekis diák ismerkedett meg az amerikai futballal Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 11.
A Fehérvár Enthroners Futball Akadémia és a Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola közös sportnapján több mint kétszáz felső tagozatos diák sportolt a Takarodó úti First Fielden. A gyerekek megismerkedhettek a flag, valamint az amerikai futball szabályaival, továbbá a felnőtt csapat játékosaival közösen vonulhattak be és játszhattak egész délelőtt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 7452