Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Dobogóért játszanak a fehérvári sportcsapatok a hétvégén
Dobogóért játszanak a fehérvári sportcsapatok a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 17.
Mind az Arconic-Alba Fehérvár, mind a Fehérvár FC a dobogós helyezésért játszik a hétvégén. Ha a kosarasok nyernek a Zalaegerszeg ellen péntek este, övék a bronzérem, a Fehérvár FC pedig akár a második helyet is megcsípheti az OTP Bank Ligában. Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán is mindenkit arra buzdít, látogassanak ki a stadionba és buzdítsák a csapatokat!

 

 

Amennyiben az Arconic-Alba Fehérvár nyer péntek este a Zalaegerszeg ellen, akkor bronzérmes, a Vidi pedig szintén a bajnoki éremért játszik szombat este a Diósgyőr ellen – áll dr. Cser-Palkovics András polgármester Facebook-bejegyzésében. A polgármester mindenkit arra biztat, hogy látogassanak ki a meccsekre és buzdítsák a fehérvári csapatokat. „Legyünk minél többen a lelátókon, szurkoljuk ki közösen a győzelmeket! Hajrá, Alba! Hajrá, Vidi!” – fogalmazott a polgármester.

Az Önkormányzat döntése értelmében a C1-C6 és a D1-D6 szektorokba, továbbá a vendégszektorba 500 forintos belépőjegy váltható a május 18-án, szombaton 17.45 órakor megrendezésre kerülő Fehérvár FC – Diósgyőr mérkőzésre. A sorban állás elkerülése érdekében azt kérik, hogy aki teheti, váltsa meg online vagy elővételben a belépőjét. Aki a mérkőzésnapon személyesen szeretné ezt megtenni, érkezzen időben, nehogy lemaradjon a kezdésről. További jegyinformációkat ide kattintva olvashatnak.

Május 17-én, pénteken 18.00 órától az Arconic-Alba Fehérvár a Zalaegerszeg csapatát fogadja az Alba Regia Sportcsarnokban. A bronzéremért zajló párharcban a fehérvári kosarasok már 2-0-ra vezetnek, mindössze egyetlen sikerre vannak attól, hogy lezárják a párosítást. Jegyeket csütörtökön 10.00 és 16.00 óra között, míg a meccs napján, pénteken 10 és 15 óra között, valamint a mérkőzés előtt egy órával lehetséges vásárolni. További jegyinformációkat ide kattintva olvashatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >