Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Bronzérmes csapat a Városház téren - közönségtalálkozót szervezett az Arconic - Alba Fehérvár
Bronzérmes csapat a Városház téren - közönségtalálkozót szervezett az Arconic - Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. május 23.
A Városháza előtt köszöntötték a szurkolók a bronzérmes Arconic - Alba Fehérvár kosárlabdacsapatát. A szerda délutáni közönségtalálkozón a rövid szezonértékelések után kötetlen beszélgetésre, aláírás vagy közös fotó begyűjtésére is volt lehetőség.

 



Szurkolók gyülekeztek tegnap délután a Városháza előtt, hogy még egyszer együtt láthassák az Arconic - Alba Fehérvár idei bronzémes csapatát. Az öt órakor kezdődő közönségtalálkozón először dr. Cser-Palkovics András polgármester mondott köszönetet a szurkolóknak és a csapatnak: "Egy szép és izgalmas szezon végén vagyunk. Egy nagyon szerethető, jó csapatunk volt az idei esztendőben, egy hajtós, küzdős gárda nagyon jó egyéniségekkel."

Simon Balázs, az Arconic - Alba Fehérvár ügyvezetője a csapat nevében köszönte meg a szurkolók egész éves támogatását. Mint mondta, "a fiúk a teljesítményükkel és azzal, amit a pályára leraktak, a szívünkben aranyat érnek, azon fogunk dolgozni a következő években is, hogy minimum ilyen eredményeket érjünk el vagy még jobbat." A csapat összetételéről még nem árult el részleteket az ügyvezető, de úgy fogalmazott, "azon vagyunk, hogy minél jobban együtt maradjon ez a csapat."

Alejandro Zubillaga vezetőedző is elégedett volt a szezonnal: "nem könnyű úgy játszani, ahogy mi tettük". Az alapszakaszban a második helyet szerezte meg a csapat, aztán a rájátszásban nem minden a tervek szerint alakult, de "végül mindent beleadva megszereztük a bronzérmet, és a nemzetközi porondon is szerepelhetünk."

Az értékelések után a csapat egy a játékosok által aláírt labdával lepte meg a polgármestert, majd köszöntötték a szurkolók által az év játékosának választott Vojvoda Dávidot is.

A szurkolók begyűjthették kedvenceik aláírását, és közös fotókra is kaphatók voltak a játékosok.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >