Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Margitics Andor: Nagy megtiszteltetés a Vidi játékosának lenni
Margitics Andor: Nagy megtiszteltetés a Vidi játékosának lenni Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. január 23.

ImageA január végén Törökországba utazó és ott edzőtáborozó olimpiai válogatottba négy fehérvári játékos is bekerült. Elek Ákost, Szakály Dénest és Lázár Pált nem kell bemutatnunk szurkolóinknak. Margitics Andor neve viszont még nem biztos, hogy minden Vidi drukkernek ismerősen cseng, honlapunk ezért rövid interjút készített a januárban 20. életévébe lépett játékossal.

 

- Hány éves korodban és hol kezdtél el focizni?

-Hétévesen igazolt le az Újbuda TC. Majdnem tíz évet, tizenhatéves koromig játszottam Újbudán, majd 2007-ben Vácra adtak kölcsön, ahol két évet játszottam az NB II-ben, ezt követően tavaly ősszel már ismét az NB III-ban szerepeltem, ahol szép sikereket értünk el az Újbudával.

- 2010. január 1-én igazolt le téged a Vidi Újbudáról. Hány éves szerződést kötöttél a klubbal és milyen posztokon vagy bevethető?

- Három és fél évre írtam alá. A legjobban a középpálya jobb oldalán érzem magam, de játszottam már védekező középpályást is.

- Különböző internetes oldalakon lehetett olvasni, hogy a német másodosztályban szereplő Hansa Rostocknál szerepeltél próbajátékon. Hogy figyeltek fel rád a németek és végül mi volt az oka, hogy nem kerültél oda?

- Egy Vác - BKV Előre meccset tekintettek meg menedzserek, nem is biztos, hogy elsősorban miattam. Szerencsére nagyon jól ment aznap a játék, két gólt is lőttem. Ezt követően lehetőségem volt egyhetes próbajátékra utazni Németországba. Elégedettek lehettek velem, mert néhány hónappal később ismét egy hetet tölthettem el Rostockban. Ekkor le is igazoltak volna, de mivel természetesen nem az első csapathoz kerültem volna, ezért értelemszerűen profi szerződést sem ajánlottak. Ennek hiányában viszont szükség lett volna munkavállalási engedélyre, de a kérelmet elutasították a német hatóságok, így végül maradtam az Újbuda TC játékosa.

- Milyenek az első tapasztalataid a Vidiről és a felcsúti létesítményről?

- Ilyen körülményeket még Németországban sem tapasztaltam. Minden nagyon profi a Videoton körül. Örülök, hogy ide kerültem, hiszen az ország legjobb csapata a Videoton és remélem, egy-két éven belül bemutatkozhatok az NB I-ben, bár tudom, hogy most még az NB II-es csapatba is nehéz lesz bekerülnöm, de minden edzésen és minden mérkőzésen amikor lehetőséget kapok, a maximumot fogom nyújtani.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >