Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Közmeghallgatás lesz szerdán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2013. január 29.

Image Közmeghallgatást hívott össze január 30–án, szerdán 17.00 órára dr. Cser-Palkovics András polgármester a Városháza nagytanácstermébe. Az idei évtől a Szent István Király Múzeum a város fenntartásába került. A közmeghallgatást az együttgondolkodás jegyében hirdetik meg és várják a fehérvári lakosság, civil szervezetek véleményét, ötleteit arról, hogy milyen legyen a város múzeuma.

 
A Szent István Király Múzeum jövőjéről lesz szó azon a közmeghallgatáson, amelyre 2013. január 30-án, szerdán 17.00 órától várják a székesfehérváriakat a Városháza nagytanácstermében.
 
Mint ismeretes, az idei évtől egy kormánydöntés révén többek között Székesfehérvár városa a Fejér Megyei Múzeumok Igazgatóságának működtetője. A tulajdonosváltással névváltozás is történt, így a hozzátartozó intézményekkel együtt Szent István Király Múzeum néven üzemel tovább a város fenntartásában.
 
Dr. Demeter Zsófia, a Szent István Múzeum igazgatója az intézmény jelenlegi helyzetéről számol be és bemutatót is tart, majd ezt követően a hagyományos rend szerint folytatódik a közmeghallgatás a Városházán.
 
A múzeum jövőképének közös kialakításához konzultációs lehetőséget adnak mindenki számára azért, hogy a városvezetők is megismerhessék a javaslatokat, véleményeket.
 
A fehérváriak megoszthatják javaslataikat, elmondhatják véleményüket és feltehetik kérdéseiket is január 30-án, szerdán 17.00 órától a Városháza nagytanácstermében.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >